“The bucket list”

Jeg tenkte det var på tide med en filmanbefaling igjen. Det er jo ganske lenge siden sist. Men vi så altså på denne filmen i høstferien og jeg må innrømme at det er en av de bedre filmene jeg har sett i det siste.

“The bucket list” handler om to eldre karer, spilt av selveste Jack Nicholson og Morgan Freeman (du skjønner allerede nå at dette må være bra, ikke sant?).

Morgan Freeman spiller den meget kunnskapsrike bilmekanikeren Carter Chambers, som for mange år siden valgte bort høyere utdanning for å kunne forsørge sin familie da virkeligheten banket på døra.

Jack Nicholson spiller milliardæren Edward Cole, som har gjort stor økonomisk suksess i businesslivet og som har bygget seg et formidabelt imperium, men som kanskje ikke har prioritert så mange andre verdier i livet.

Fra filmomslaget:

Man lever bare én gang, så hvorfor ikke krepere med stil?

Slik tenker to kreftpasienter som ligger på samme sykestue. Den ene (Jack Nicholson) er en hissigpropp av en milliardær, mens den andre (Morgan Freeman) er en kunnskapsrik mekaniker. Sammen setter de opp en liste over “ting man må gjøre før man legger på røret” og legger ut på sitt livs eventyr. Hoppe i fallskjerm? Jepp. Kjøre en Shelby Mustang rundt en bilbane? Jepp. Beskue Keopspyramiden i Giza? Jepp. Oppleve gleden ved å leve før det er for sent? Helt klart!

Under Rob Reiners kvikke regi byr de to stjerneskuespillerne på massevis av sjel, humor og underfundighet i en film som hyller livet og viser hvor viktig det er å leve i nuet.

Som sagt; dette er en film jeg vil anbefale, så løp og lei den. Eller du kan sette den opp på Lovefilm-lista di om du har noe sånt.

Dersom du vil kjøpe den på nett, koster den 159,- her

Og selvsagt skal du få se filmtraileren også. ;)

Enjoy!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Har du klikket helt med tanke på Tradedoubler nå eller? (pun intented)

Jeg har lovefilm, og ga deg et klikk, selv om du neppe for noe for det, ettersom jeg allerede er betalende medlem. :)
XmasB’s last blog post..Dreamhost.com - Et førsteinntrykk

Hehe. Hadde jeg vært veldig opptatt av at jeg skulle tjene på det innlegget ville jeg nok ha gjort det litt annerledes. Men jeg synes det er bedre å være tydelig på hva det lenkes til.

LoveFilm har forresten jeg også. Men jeg må skjerpe meg med å sende inn filmer igjen og oppdatere “ønskelista” mi der, for nå begynner det å bli litt vel dyrt på grunn av somlinga mi.

Såååå søøøøøøtt. *snufs*

Vil se. Nå.

John’s last blog post..Fleet Foxes

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)