Ord jeg elsker - og ord jeg hater

Å forlate jobben med ordene “godt jobbet” m.m. i ryggen er fantastisk godt.

Hadde man bare hatt ørlittegranne mindre impulskontroll ville man kanskje ha bråsnudd, løpt tilbake og gitt roseren en overfallsklem. Men det var dette med impulskontroll, da. Eller sjenanse, kanskje.

Når man ikke kan skryte i øst og vest om hva man fikk til den dagen utenfor jobbens vegger, så er det ekstra godt å få litt anerkjennelse sånn.

Ord som man elsker.

Men de siste ukene har ikke bare inneholdt gode ord. Og jeg har funnet ut at jeg faktisk hater visse ord også. Da jeg mottok dem. Og, enda mer; da jeg måtte videreformidle dem. Når de ikke angår alle andre, men trenger seg inn i akkurat vår familie. De handler ikke om vår husholdning, men er like fullt familie. Nær familie.

Ordene er “lungekreft” og “spredning”.

Av alle ting jeg har sagt, hvisket, ropt og mumlet til mannen min, så var disse to definitivt de vondeste å si til ham. Av alle setninger jeg noen gang har startet med ordene “Faren din…” så var denne den tyngste setningen å fullføre.

Fullføre og være vitne til hva slike ord gjør når de når frem.

Det er ord jeg hater.


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Så godt og så leit. *klem*

Lise’s last blog post..Grove pizzahorn

Miff. Kondolerer, Lin :S

Virrvarr’s last blog post..Skumle, små øyeblikk

*Medfølelse*

Titta’s last blog post..Oktoberlykke bak kamera på Refsnes

Takk.
Nå håper vi vel bare på at den tiden som er igjen blir god.

Det var veldig trist å lese, Lin. Stor klem. Varme tanker.

Hanne’s last blog post..Sorry seems to be the hardest word

Tusen takk. *klemmer tilbake*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)