Hva ønsker du deg til farsdagen?

Farsdagen nærmer seg med stormskritt.

Eh… det ble kanskje litt vel dramatisk. Men farsdagen, som kommer den andre søndagen i november, nærmer seg i alle fall. Og i den anledning lurer jeg litt på hva pappaene her i bloggerby ønsker seg til farsdagen.

Og dere andre kan kanskje fortelle litt om hvordan dere pleier å feire den? Eller om dere gjør noe utav den i det hele tatt? Og hvilke gaver dere pleier å gi?

Fortell!


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg skulle ønske det ikke fantes farsdag, ikke morsdag eller alle de andre fjollete dagene heller. Alle disse dagene er laget for en grunn, og det er for at handelstanden skal tjene noen ekstra kroner. Bursdag, Jul, 17 mai og nyttårs burde da jaggu vært feiring nok.

Men det var bare min mening:P

Joakim’s last blog post..Et resultat av kjedsomhet

Hehe. Ifølge Aktiv i Oslo så er forhistorien litt annerledes.
http://www.aktivioslo.no/farsdag.php

Men at handelsnæringen griper sjansen til å tjene på den er det nok ingen tvil om.

Her har det hendt at dagen har passet veldig godt med mannens behov for varme klær og sko til vinteren. At han i tillegg har bursdag på Halloween gjør at vi noen ganger har feiret Halloween-bursdag for ham også. Vi er muligens litt barnslige sånn, men ungene ser frem til pappas bursdag. *humre*

Kanskje vi skal begynne med brorsdag og søstersdag også?

Joakim’s last blog post..Feirer du farsdagen?

Tja. Hvorfor ikke?
En søskendag der man gjør litt stas på de som for mange betyr veldig mye og samtidig hedrer nettopp søskenrelasjonen?

Jeg ønsker meg kake til farsdagen. Ikke så nøye hvilken type av de kona lager -men de er best helt nybakte, da. Hvis jeg er heldig får jeg en fin tegning av barna også.

Jeg synes det er tanken som teller, ikke “størrelsen”. Men tanken er like god en hvilken som helst annen dag også.

Det er den.

Selv tror jeg det blir lenge til mannen ønsker seg kake av meg på farsdagen. Han må jo som regel redde prosjektet de gangene jeg prøver å bake uansett.

Ikke store ønsker til dagen, noen tegninger fra jentene og en kake. Holder det :)
Jeg er enig med Joakim, det er nok handelstanden som har kommet opp med disse dagene. Hvem har sagt noe om at gavene må kjøpes da?

Tronds’s last blog post..Oppskrytt?

Så det er i grunnen oppmerksomheten som er det viktiste med dagen, antar jeg.

Hm. Lurer på hva psykodrittsekkmøkkamannen skal få, jeg. Kanskje et nytt kallenavn i bloggen? ;)

Her feires heller ikke disse dagene, det er så utrolig mye koseligere når Mann og Far, eller Kone og Mor, får denne inspirasjonen helt fra eget bryst. Presanger i slike sjeldne, men fantastiske overskuddsstunder, kan være tegninger, steiner, kreative kort fra barna, og en bok, film, badekar med en en flaske vin/ukeblad, spekemat, baccalao, middagslur-så-lenge-du-vil-mens-jeg-legger-barn eller lignende. Alt etter ressurser og hva som er mest savnet;)

Tviler på at den direkte bakgrunnen for vår farsdag er én enkelt god datter i Washington. Det er vel gjerne slik at fenomener oppstår på ulikt hold, og det skal vel ikke så mye til å komme opp med konseptet “Farsdag”?

Godt poeng, Karen.
Og der var det jammen mange gode idéer til hvordan man kan gjøre litt ekstra stas på hverandre også. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)