Kan ikke snakke – har blitt stormannsgal

Beklager fraværet. Jeg kunne sikkert ha skyldt på noe fint og forståelig, men sannheten er altså at jeg har blitt stormannsgal. Riv ruskende splitter pine stormannsgal.

Det begynte så forsiktig med en liten test. Bevise for mamma at det å tjene penger på “disse internettgreiene” var en urealistisk idé.

Etterhvert ble det faktisk spennende. Sånn “tomatplante”-spennende. For det funket jo litt, faktisk. Adsense funket. Det gjorde EuroAds også. Morsomme penger å få med seg.

Men det var ikke det som gjorde meg spik spenna stormannsgal. Det var ikke det som fikk meg til å ville rope “drit i tomatplanter, jeg vil også tjene lønna mi sånn!” Det var heller ikke det som fikk meg til å logge inn på adsense-statistikken 15 ganger per time og EuroAds like så. Og nærmest hoppe i stolen og klappe med hendene hver gang man ser at man har tjent en femtiøring til. En hel femtiøring, faktisk. Fantastisk.

Ingen skal si at jeg ikke er entusiastisk, altså!

Til tross for alt dette, så er det ingenting som får en til å bikke så over i det rene vanvidd enn å til tider ha det vanskelig med den vanlige måten man tjener penger på. Ingenting. Og da blir man stormannsgal. Da representerer hver femtiøring et håp, en utvei og en distraksjon.

Uansett; stormannsgal har jeg blitt. Og grensen til det latterlige er krysset for lengst.

Det var masse tekst å lese gjennom før man godkjenner og sender søknaden til f.eks. Google Adsense. Men ikke et eneste sted sto det noe som helst som den store faren for avhengighet. Å logge spent på for å se om man har tjent noen kroner når man har vært borte noen dager. Å fable om at hvis man satser tusen kroner på markedsføring av nettsiden så vil man sikkert tjene masse penger på det. Kanskje tusen! Og kom ikke her og si at tusen kroner er lite penger, altså!

Det er kanskje på tide at noen tar ansvar her og oppretter en egen støttegruppe for oss som mister vettet over nickles and dimes sånn. ;)

Her om dagen oppdaget jeg at jeg nærmer meg 300,- fra EuroAds. Tre hundre kroner. Det føles som å ha vunnet litt i lotto.

Så når pengene etterhvert kommer, skal jeg ta dem ut.

Så skal jeg legge de tre hundrelappene på gulvet.

Og så skal jeg rulle meg i dem. Kanskje vasse litt i dem også. Eller sette meg i badekaret mens jeg kaster dem opp og lar de dale ned. Mannen vil kanskje ikke forstå hvorfor hans kone sitter fullt påkledd i et tomt badekar og lar 3 hundringser dale ned over seg om og om igjen mens hun ler, men det får heller være. Psykodrittsekkmøkkamannen har aldri forstått seg på meg uansett.

Etter å ha rullet, vasset og badet i penger skal jeg skrive slagkraftige bloggposter om hvordan jeg både ruller, vasser og bader i penger som jeg har tjent på internettet. Og med stor entusiasme skal jeg da skryte av at “nå kan jeg også lære deg hvordan det gjøres!” og tilby kurs og veiledning.

Mot en klekkelig sum, selvsagt.

Man er tross alt ikke stormannsgal for ingenting. ;)

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Så utrolig bra! Kjenner meg helt igjen! Jeg er sikker på at mine mest besøkte sider gjennom en uke er Adsense, Euroads og Advertising sidene.

Miriel’s last blog post..En helg uten varmt vann og kjøkken

*ler*

Ja, er’e ikkje moro’ru? :D

Jeg personlig skal investere mine. Så kan jeg fortelle verden at jeg har investert mitt overskudd i mer avanserte prosjekter. Og se litt viktig ut når jeg sier det. Sånn -> *peker på eget snobbeansiktsuttrykk*

Jeanette’s last blog post..Planlagt, rengjort og tilrettelagt

Hehe. Advertising har ikke funket så bra her. Kanskje jeg bør begynne å også bruke det? ;)

Investere, ja. Det kunne også være noe.
Men du skal vel rulle, vasse og bade litt først?

Fikk meg en god flir av onkel Skrue-fantasien din!

Håper ellers at du konkluderer reklamefritt her:

*Jeg merker også at jeg har litt annerledes terskel for reklame på den personlige bloggen (Fullt Hus, i tilfelle noen ikke var klar over det ) enn jeg har for mer temarelaterte nettsider. I den personlige bloggen vurderer jeg å etterhvert fjerne reklame igjen’

Jeg trivdes bedre da denne siden var ‘ren’. Smakssak!

Titta’s last blog post..Den som ikke vil arbeide, skal heller ikke spise?

Ja, jeg grubler i alle fall litt over det. Foreløpig prøver jeg i alle fall å holde det unna selve teksten.

“Ho ække god. Og det er forsåvidt ikke du heller!”

Min kjæres tørre kommentar, etter å ha fått innlegget opplest. ;)

Angående reklame, så må du gjerne ha den her for min del. :)

Jeanette’s last blog post..Planlagt, rengjort og tilrettelagt

Han har kanskje et lite poeng, din kjære. ;)

Hehe

Jeg hadde virkelig sansen for at du skal legge de tre hundrelappene på gulvet og rulle deg på dem. Så for meg at du reiser deg etterpå, rister deg som en bikkje og gliser pesende fra øre til øre.

Knallbra!

Noe slikt MÅ jo psykodrittsekkmøkkamannen sette pris på, selv om han ikke forstår deg? Jeg forstår sjeldent bikkja jeg heller, men setter helhjertet pris på pesende glis.

Lykke til videre med rikdommen!

Kari’s last blog post..Jeg vet at det er livet

Tusen takk! :)

Jeg skal klikke og klikke og klikke…. Jeg lover!!

Ellen’s last blog post..Døgnvill 2008

Hehe. Det går nok ikke. Blir det for mye blir klikkene bare disket. ;)

Joda, drømmen om de store pengene er sikkert god, men du kan ikke være stor når du greier å rulle deg i 3 hundrelapper ;-)
Men er det virkelig verd tiden du bruker på dette, kanskje du hadde tjent bedre som avisbud?
Jeg foretrekker i alle fall private blogger uten reklame og skjønner ikke helt hvorfor en vil forstyrre siden for å få de få kronene.

Graylady’s last blog post..11. september

Når det gjelder penger, så tjener jeg nok det samme i løpet av noen timer på jobben som jeg gjør på en måned på nett. Allikevel er det morsommere penger, av en eller annen grunn.

Reklame på personlige blogger driver jeg også å grubler litt over. Uten å helt komme i mål.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)