Jeg har sett lyset

Jeg trodde jeg var ganske så positiv av meg, men nå har jeg jo innsett at jeg tok skammelig feil.

Det er faktisk en rekke ting jeg gjør som setter både meg og mine nærmeste i fare for at universet skal ta rotta på oss. Nå har jeg som sagt sett lyset og tiden er inne for å rette opp i dette.

Se bare her:

  1. Bilbelte. Ja, jeg må bare tilstå først som sist. Jeg har brukt bilbelte jevnt og trutt, helt uten tanke på hvilket signal dette sender til universet. Hvordan kunne jeg, egentlig? For jeg har ikke bare utsatt meg selv for denne negative kraften, jeg må dessverre innrømme at jeg også har satt mine barn i fare ved å kjøpe sikring av dem i bilen. Fra nå av er det slutt. Bilbeltene klippes av og baksetene omdøpes heretter til noe gøyalt og positivt. Som Hoppeslottet.
  2. Brannvarsler. Hvordan kunne jeg være så dum? Jeg har brannvarsler og brannslokningsapparat. Først nå innser jeg hvilken negativ kraft som siver ut av disse tingene og gjør mitt hjem til en brannfelle. Jeg var til og med så negativ at jeg hadde planer om å ta en prat med barna snart. Kanskje til og med *rødme* ha en liten brannøvelse.
  3. Regninger. En skulle virkelig tro at de to foregående punktene var nok. Men jeg kjenner tydeligvis ingen grenser. For jeg har hver måned befattet meg med den negative energien og gjeldsfokuset som regninger bringer med seg. Ikke rart de fortsetter å komme! Fra nå av kutter jeg alle bånd. Jeg skal ikke forholde meg til disse lenger, men heller spare pengene. Regningene går herved rett i søpla, sammen med andre negative ting. Som medisiner. Og kanskje jeg bør være skikkelig positiv og kjøpe lotto for pengene. Husleiepengene kan jo for eksempel omdøpes til lottopengene?  Jeg håper og tror at universet vil fange opp min positive energi etterhvert og sørge for et liv i rikdom.
  4. Forsikringer. Ingenting setter en i fare som forsikringer. Her kan vi virkelig snakke om negativt fokus, altså. Død, uførhet og vannskader. Snakk om å fokusere feil og tiltrekke seg gale hendelser!

Dette er min foreløpig slagplan for et lykkelig liv. Det er garantert mer også. Det er mye å gripe fatt i her og jeg kan nesten ikke tro hvor mye jeg har gått rundt i livet og tiltrukket meg som en annen negativitetsmagnet hver gang jeg har befattet  meg med bilbelter, regninger, forsikringer og andre negative påvirkninger som leder tankekraften min i helt feil retning.

Jeg er bombesikker på at ingen av folkene bak “The Secret” eller andre guruer gjør noen av disse skadelige tingene.

Forresten tenkte jeg at jeg burde bestille plass på hvert eneste seminar om dette som jeg kan komme over. Skitt au, jeg kan vel egentlig bare invitere dem hit til Norge for å holde seminar for meg og noen venner? Fly dem over dammen. Innkvartere dem på luksushotell.

Noen kritiske (og negative!) røster vil kanskje påpeke at jeg ikke akkurat har råd til dette nå.

Til det har jeg bare en ting å si:

Jeg trenger ikke penger.

Jeg har tro.

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Hahaha. Du har så geniale ironiske kommentarer, Lin. Jeg evner bare å se på ting fra et altfor alvorlig synspunkt. Jeg tror jeg må begynne å se humoren i ting, slik at alt blir morsomt!

PoPSiCLe’s last blog post..Law of Attraction – den nye vekkelsen!

Jeg synes du burde det, PoPSiCLe. Tenk på de begravelsene du har dratt ned stemningen på, for eksempel? Tror du ikke at de sørgende har det ille nok om ikke du skal gjøre det verre?

Neste gang drar du en vits.

Selv må jeg nok tenke litt på hvordan jeg prater om diagnoser med pasienter. “Har du kreft, sa du? Guri, tenk så SLANK du kommer til å bli!”

*overtrøtt og upassende*

FY! Skamme seg. Tenk å få meg til å le slik av slike slemme utsagn. ;)

PoPSiCLe’s last blog post..Law of Attraction – den nye vekkelsen!

Hehe, joda, greit med litt ironisering av og til. Jeg setter pris på et godt humorinnlegg som dette, oppi all alvorligteten. Bra levert, Lin. Veldig bra.

Mulig det betyr at jeg selv er overtrøtt, som syns dette var bra, men det er nå så. :lol:

Sindre’s last blog post..Loven om tiltrekning vs. realisme, religion og vitenskap

Jeg tør nesten ikke skrive hvilke utsagn jeg ellers har på tunga. Man får visst en litt rar form for humor av å jobbe med sykdom, tror jeg. Galgenhumor er det muligens helst pasientene som skal få stå for og ikke pleierne. ;)

Punkt tre har jeg forsøkt i mange år, og det går helt fint. Bare å kjøre på!

Hjorthen’s last blog post..Hjorthen leser bok: Gullivers reiser, the sequel

Se der, ja.
Enda en LOT-guru!

Da stoler jeg på deg, Hjorthen. *brenner regninger*

Hihi, du er så genial! Beste the secret posten jeg har lest så langt! :)

Minneapolise’s last blog post..Fasit (del 3) – Polarcat

Herlig lesning.

Jeg er veldig glad i din galgenhumor, Lin!

Titta’s last blog post..Happy birthday to you!

Jeg brukte punkt tre aktivt i mange år, men oppnådde ikke det ønskede resultat, selv om jeg virkelig ALDRI tenkte på det. Kan jeg underbevisst ha utstrålet en negativitet?
I min nye livsstil bør jeg kanskje også slutte å jobbe, siden mitt oppmøte på en måte signaliserer til universet at jeg ikke tror pengene vil flomme inn av seg selv? *Tenke*

Anja’s last blog post..«Hva mener du?»

Du låser sikkert hus og bil også, så du bør være sjeleglad du aldri har blitt robba – og hvis du har det så vet du hvorfor nå.

(Fantastisk bra post, Lin :) )

Kristin’s last blog post..Madonna-fan?

Sindre: Humor er bra, ja. Jeg har jo vært på selvutviklingskjøret selv, jeg. Så når jeg drar strikken langt og ler, så er det nok også litt av meg selv. ;)

Anja: Ja, du sier noe. Vi er virkelig på villspor her. Jeg med min faste jobb er ikke det spor bedre.

I tillegg tror jeg at jeg skal manifestere(?) at jeg har en mann som aldri forlater meg uansett hva jeg gjør. Bør jeg begynne å fike til ham?

Guri, jeg låser jo faktisk bil og hjem også, ja. Det er virkelig mye å ta tak i her.

I sommer var vi forresten uten innboforsikring i noen uker. Jeg var nemlig i ferd med å bytte fagforening og dermed sto vi uten i et par uker. Jeg er sikker på at det var mine tanker om at jeg måtte forte meg å få på plass den nye som førte til at det akkurat i de ukene oppsto vannlekkasje som ødela hele kjøkkengulvet.

Hadde jeg aldri hatt innboforsikring, ville nok universet ha vært mer omtenksomt.

[...] “Jeg har sett lyset” på Fullt Hus er et must å lese. Den damen kan få sagt det på en fantastisk ironisk [...]

Du kan virkelig få sagt det :D Hehe. Kjempebra
Les gjerne forøvrig mitt bidrag til debatten også: http://tankekorset.com/2008/09/menneskefiendtlig-optimisme/

Tankekorset’s last blog post..Menneskefiendtlig optimisme

Hahahhahahhahha, awesome!

Du må slutte med hjelm på barna (ellers sykler de bare rett ut i en bil), reddningsvester i båt (ellers går du bare i vannet) og antivirusbeskyttels på pc’en din. Det er den som gir deg virus, vettu (c:

Virrvarr’s last blog post..Den blinde bikkja

DER sier du noe. Men er det muligens bedre å bare overse ham? Jeg tror jeg skal prøve det ut, i alle fall. Merkelig at han ikke allerede har gått sånn som jeg driver og legger merke til ham.

Anja’s last blog post..Hverdagsvlogg I: Tog

Jeg ser at vi er flere som har gått i disse negativitetsfellene. Men nå kan vi faktisk utrydde bilulykker og annen drit om vi dropper ego-tankene våre.

[...] som nevnt en veldig positiv person som har bestemt meg for å virkelig tiltrekke meg positive ting. Jeg har jo tross alt sett lyset. Og nå lar jeg meg altså inspirere av denne [...]

Nå ble jeg først dypt nervøsitet, har Lin havna på Secret-kjøret også, men så endte jeg opp med å le meg halvt forderva. Fantastisk post Lin! :)

Lars Martin’s last blog post..Jeg møtte Darth Vader på Scifi World på Lillestrøm

Jeg har da vært på selvutviklingskjøret med jevne mellomrom, jeg. ;)

Såpass har jeg fått med meg, og ingenting galt med litt selvhjelp eller alternativ tenkning (Herregud, jeg er jo faktisk paganist :p ). Har bare fått LoA lenger og lenger opp i halsen.

Lars Martin’s last blog post..Jeg møtte Darth Vader på Scifi World på Lillestrøm

Ja, jeg merker at jeg har litt problemer med en del utsagn som kommer fra de mest innbitte LoA-tilhengerne. Og når jeg finner igjen det jeg syntes var gode poeng i LoA-teorien i andre tankeganger som ikke har med det jeg misliker, så foretrekker jeg i grunnen det. (knotete formulert)

[...] Fullt hus: Jeg har sett lyset [...]

Generally I do not post on blogs, but I would like to say that this post really forced me to do so! really nice post…

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)