Glimrende idé!

Jeg skjønner ikke hvorfor alle er så negative til dette, jeg. Men det er nok bare fordi de ikke ser mulighetene her. Men jeg, jeg er jo som nevnt en veldig positiv person som har bestemt meg for å virkelig tiltrekke meg positive ting. Jeg har jo tross alt sett lyset. Og nå lar jeg meg altså inspirere av denne gla’nyheten.

TrønderTaxi har nemlig funnet ut at det er rom for forbedringer i sine takster. Tenk det; hele tiden frem til nå så har forhåndsbestilte drosjer kommet i tide helt gratis. Men TrønderTaxi tar grep og gjør noe med den saken.

Fra nå av vil de innkreve en femtilapp i gebyr for å møte opp til avtalt tid. Og jeg, som er av det positive slaget ser altså hvilke muligheter jeg har til å gjøre noe av det samme.

I lengre tid har jeg nemlig tilbudt mine “i tide”-tjenester helt gratis. Nå er det slutt.

Følgende prisliste er et foreløpig utkast:

Som du ser er mulighetene uendelige her. Noen vil kanskje si at dette er å dra det litt for langt. At det å kreve gebyr for å komme tidsnok er ganske sleipt. Men dette er negative mennesker som du ikke må finne på å tro på. Dersom du vil leve i harmoni med universet og tiltrekke deg positive hendelser så er det best at du bare betaler. Helst med en gang. Universet sier at det er best for deg.

Takk.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Strålende!! At jeg ikke også tenkte på det før! Glitrende idé!

Trips & Tics’s last blog post..Den norske burkaen?

Du har virkelig fått blod på tann med disse positive sidene ved livet du! :D
PoPSiCLe’s last blog post..Law of Attraction - den nye vekkelsen!

Klart de må ta betaling for å komme til rett tid. Egentlig synes jeg de bør ta betaling for å komme i det heletatt. Jeg har nemlig hatt taxi på min sønn etter en kneskade, og den eneste dagen på en hel uke de klarte å komme uten noe tull, var den dagen jeg ringte og sa at guttungen var syk!

Så potensialet for inntjening er jo helt suverent! (Sier revisoren..)

En riktig underholdende post, Lin!

Samtidig synes jeg nok du har glemt ett viktig perspektiv her: Det multikulturelle. Skal du tjene deg rik på punktlighet, tror jeg du bør overtale familien din til å flytte til Trøndelag. Siden jeg selv er trønder, vet jeg hva jeg snakker om: Trøndere er det tregeste folkeferd som fins. Derfor synes ikke jeg det er det spor merkelig med dette forslaget. Drosjekunden vil selvsagt ikke møte opp i tide, og det er irriterende for drosjen å være presis og så sitet og vente og vente på den trege kunden. Selv trøndere kan ha næringsvett.

Sigrun’s last blog post..Nordmenn for lite paranoide

Joda. Men også her på østlandet koster det å ikke være punktlig. Takstameteret står og går fra avtalt hentetidspunkt og frem til kunden kommer. I alle fall var det slik da mannen kjørte drosje. :)

Kanskje ikke noe for alle dette, tror ikke NSB hadde tjent noe mer….

Tronds’s last blog post..Hadde bare livet vært så enkelt.

Det har du rett i. *hiksteler*

Og folk bryter ut i latter når jeg forteller dem at jeg skal bli millionær. Her har vi jo løsningen!

John’s last blog post..Manah Manah

Det er nettopp det det er. *nikker vitende*

Da jeg leste notis om dette i lokalavisa her i dag (Bergen), så leste jeg den tre ganger, for min første forståelse var at kunden skulle FÅ 50 kr for at drosjen var presis. Og jeg skjønte ikke helt den heller, jeg. Selv om den var bedre for kunden ;-)
Men et så tullete forslag - måtte betale for en tjeneste man allerede betaler for, liksom?

Absurd morsomt! Oppfinnsomheten er ubegrenset når det gjelder å stikke sugerør ned i folks private lommebøker.

Personlig har jeg ventet på friskluftsskatten i en ti års tid. Altså den vi som bor i under-forurensede områder må spytte inn i statskassa. Så klart vi må betale for slik luksus! Det er et spørsmål om solidaritet med mindre heldig stilte landborgere, serri!

Hehe. Friskluftskatt, ja. *humre*
Jeg tror vi får bli politikere og få fart på sakene. ;)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)