Dette må foreviges!

Jada, jeg vet at det bare teller hvor mange som kommer inn til bloggen via RSS-leseren sin den dagen, men allikevel. Det er jo en morsom greie for en personlig blogg, synes jeg.

*viser frem*

Og ja, jeg vet at mange har langt større tall enn dette. Men for meg og denne bloggen er 100 lesere stort. Veldig stort.

Så da foreviget jeg det før tallet synker igjen. ;)


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Hehe. Jeg har “foreviget” tallet 20 jeg, så 100 er jo kjempemessig! :D
PoPSiCLe’s last blog post..Law of Attraction - den nye vekkelsen!

Jeg har nok også foreviget noen tall oppover. Det er jo gøy å se at det går fremover og å ha glede av det underveis. :)

Gratulerer med milepæl!

Jeg hoppet litt sent på feedburner, så jeg har litt spredte feeds her og der som fortsatt er i bruk. Utifra statistikken ser jeg at mye kunne vært gjort for å samle det, men tidligere forsøk har resultert i evige looper og annet snacks, så jeg har lagt det på is igjen. En annen ting er at flere benytter feeds for enkelte kategorier og tags, noe som kompliserer veldig når man ønsker å samle (eller gjøre om kategorier og tags…).

XmasB’s last blog post..Ta på alle sammen!

Hm. Kanskje du rett og slett bare må gjøre det fort og brutalt?

Har prøvd det en gang allerede. Resultatet ble at samtlige abonnenter av kategori- og tag feeds fikk feil hovedfeeden. Det funket ikke. Det var ihvertfall resultatet med Feedburners offisielle WordPress-innstikk.

XmasB’s last blog post..Ta på alle sammen!

Æsj, så kjedelig. Det burde man jo kunne lage et greit innstikk eller noe for?

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)