Da er jeg også med i en lesesirkel

Og det måtte jo bare være på nett. ;)

Det har nemlig så smått begynt å komme folk til Bokprat, og i dag ble vi enige om å prøve å gjennomføre en “månedens bok” som man leser og diskuterer samtidig. Boken har fått et eget underforum og alle greier, så dette håper jeg blir bra. Ikke minst fordi jeg har så mye glede av å lese og gjerne vil blir flinkere til å prioritere det i større grad.

Månedens bok i oktober ble “Ingen må vite” av Aina Basso.

Nå er den bestilt og jeg krysser fingrene for at den kommer i posten før vi drar på høstferie, slik at jeg kan ha den med meg til det beste lesestedet i hele verden. Nemlig foran den knitrende og varme peisen på hytta.

Noen ganger er det rett og slett morsomt å drive med disse nettprosjektene mine.

En annen morsom ting jeg har gjort i dag har vært å dele ut premie til vinneren av matoppskriftkonkurransen på InspirasjonOnline.

Tenk om man kunne drive med sånt som dette på fulltid! Det er i alle fall veldig fint å ha ferie og noen dager til rådighet før man drar med mann, barn og Ludvigsen på hytta i høstferien.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)