Til kamp mot bloggeliten!

Nå håper jeg virkelig at Virrvarr, Hjorthen og alle disse ufordragelige og klikkete elitefolka (nei, jeg linker ikke. De får altfor mye oppmerksomhet som det er) slutter å være så… så…. irriterende elitete og heller begynner å leve etter denne flotte leveregelen.

Dessuten synes jeg de bør begynne å legge seg på en annen linje i selve bloggingen også. Av hensyn til oss andre.

Vi kan virkelig ikke ha det slik at noen liksom skal være bedre eller større enn meg andre. Er du mot rasisme (eller miljøsvineri og krig), så er du virkelig imot denne elitedannelsen, som jeg føler har undertrykket meg så mange uskyldige så altfor, altfor lenge.

Jah!

Takk til gapingvoid.com for tegningene.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Fantastiske tegneserieruter :)
MariaMytterist’s last blog post..Thunder Road

Ja, jeg synes de er utrolig morsomme.

Noen spesiell foranledning for denne bloggposten? Eller var bare nok nok før en ny måned tar til?

Nei, bare noen fjasetanker som har murret i bakhodet og ønske om å vise frem kule tegninger.

Men Hjorthen, Virrvarr og andre burde helt klart ta en lang og kritisk kikk på kvaliteten sin og hvordan de kan best kan senke denne for å være mer inkluderende for meg. Det er vel i grunnen det minste jeg kan forlange? ;)

Er det frekt å si at jeg trodde du var eliteblogger, Lin? :D Så feil kan man ta, altså. Jeg elsker den tegneserieskaperen, forøvrig. Og ja, jeg burde tenke gjennom det å skrive flere kjedelige blogginnlegg. Sånn av likestillingshensyn.

Virrvarr’s last blog post..Søndagspost om svigermor

Er det nå vi skal komme med støtteerklæringer, kreve at du selv senker nivået flere hakk etc. slik at vi andre dødelige også kan forsøke å nå opp til første lissehull på skoene dine? :)
Men ja, jeg synes også at det minste man kan forlange er at de andre retter seg, og senker nivået! Tenk så inkluderende det ville vært ;)
PoPSiCLe’s last blog post..Lei av tulleblogger og ironiblogger nå ja

http://bza.no/bloggnekrolog/
“BloggeNorge er ikke lenger et naturlig hjem, og jeg velger derfor å pakke sammen sakene.”

Jeg har senket nivået jevnt i månedsvis, bare for dere. Et fantastisk menneske er jeg, jess! (har ikke tenkt over det før, men bloggelitedebatten er jo beste unnskyldningen for latskap, jeg blogger dårlig fordi jeg er snill og inkluderende, nice)

Minneapolise’s last blog post..unrelated søskenkrangling

Virrvarr: Er jeg? *hyper*
*skriver ut og rammer inn på veggen*

PoPSiCLe: Ja til et inkluderende lavmål! *rørt av meg selv*

Terje Pedersen: Det så jeg nå i sted. Snakk om nedtur! :(

Minneapolise: Du er så omtenksom!

Jeg har da alltid tenkt på Fullt Hus som en av de beste bloggene der ute… =D

John’s last blog post..It must be the shoes

Tusen takk!
Feedbackjunkien i meg er rørt til tårer her. *juble*

Hva er galt med elite? Hvis alt bare blir en grå masse hvem skal vi da ta rotta på/beundre/kritisere/elske/hige etter/drepe når revolusjonen kommer? Det er akkurat dette som er bra med bloggene, at alt er der. Skal du opphøye deg selv til å sensurere bloggene? La folk herje så lenge de kommer med originale tanker er det bare snadder!

Psst! Du glemte å sette på ironifilteret ditt, helgespresso. ;)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)