Jeg har fått en award - og den skal selvsagt gis videre!

Monica har gitt meg en stilig award.

Gjett om jeg er stolt, da! Jeg som aldri vinner noe i RL.

Awarden skal selvsagt gis videre og her har jeg tenkt å gi litt i øst og vest. For det er så mange kvinner på nett som imponerer og inspirerer meg.

Det advares mot sipping, sterke scener og pinlige, hulkende kjærlighetserklæringer.

Kriteriene for awarden er følgende:

1. You can give it to one or one hundred or any number inbetween - it’s up to you. Make sure you link to their site in your post.

2. Link back to this blogsite http://www.TammyVitale.com/

Purpose of the Award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Den første er nesten pinlig. Ikke fordi den ikke er velfortjent, for det er det. Men fordi det ikke akkurat er første gangen jeg maser om hvor dyktig denne bloggeren er og hvor fint hun skriver og hvordan hun imponerer meg og… og… og…

Men jeg kommer bare ikke utenom Virrvarr når det gjelder sånt. Jeg storkoser meg med bloggen hennes og synes hun er et av de fineste menneskene jeg har “møtt” på nett. Så der.

I tillegg til Virrvarr er det mange, mange andre jeg får lyst til å gi den til. Så for å gjøre det enkelt, viser jeg heller veien til hvor disse folkene befinner seg. For nå er vi over i forumverdenen.

Jentene på InspirasjonOnline. Ja, jeg vet at jeg nok er litt inhabil men det er virkelig et forum som gjør RL bedre.

De nydelige, spennende, morsomme og engasjerte folkene borte på Foreldreportalen. Og spesielt til verdens beste admin, DM. (Sorry, HP og dere andre gutta. Dette var en kvinne-award. Dere er fine dere også.)

En flott håndfull brukere som holder “babyen” min, Bokprat i live. Jeg blir rett og slett glad over å komme inn dit og se at jeg ikke er mutters alene der lenger, men omgitt av hyggelige folk som bretter opp ermene for å få fart på forumet jeg er så glad i. *juble*

Og, selvsagt. Alle dere fininger som tar turen innom akkurat min blogg og legger igjen kommentarer som gjør denne bloggen til et godt sted å stikke innom. Som attpåtil skjønner min noe merkelige humor og faktisk ler med.

Fine, fine mennesker som bor inne i datamaskinen min. *knuseklemme*


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg ble kjempeglad, Lin! Det var en veldig fin pris!

Virrvarr’s last blog post..Virrvarr og hjernen- den endelige diagnosen

Så godt å høre!

Med vennlig hilsen
Din hengivne stalker ;)

Håper det snart blir enda flere som deltar på Bokprat. ;)
Elin’s last blog post..Bokfolket fester videre…

- Takk for fin kommentar! :)

Likte bloggen din, og kommer nok til å fortsette å lese den.

Hege’s last blog post..Er det deg?

Det var hyggelig å høre! :)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)