Å flytte hjem til sin mor

Det skal vi.

Jeg, psykodrittsekkmøkkamannen, 5 barn og en særdeles entusiastisk hund. Vi flytter inn. Til mamma.

Da jeg fortalte mamma denne fantastisk gode nyheten, kunne jeg høre at hun gispet. Nesten snappet etter luft. Tenk, glad ble hun. Ja, for hvem drømmer vel ikke om å få sin voksne datter og svigersønn med fem barn og en ADHD-hund inn i sitt hjem? Tenk så koselig å dele bad og vaskemaskin og ja… det meste?

Jeg kunne nesten høre hvordan hun hyperventilerte av ren og skjær glede. Ja, hun sa kanskje ikke så mye, men jeg er ganske sikker på at hun var overlykkelig.

Så måtte jeg jo kanskje si litt om hvorfor vi viste henne denne fantastiske æren. Hvorfor hun var så inni granskauen priviligert og får huset beleiret på denne måten akkurat nå som hun trodde hennes egne barn var på vei ut av redet. Lillebroren min er jo nesten aldri hjemme lenger etter at han har fått seg kjæreste med egen leilighet og lærlingtiden går mot slutten. Og bittelillebror er vel ikke så mange år unna nå som han er ferdig med ungdomsskolen.

But they always come back! *ond latter*

Grunnen til denne gledelige nyheten er nemlig at eieren av leiligheten vi leier har bestemt seg for å gjennomføre en ganske heftig oppussing her. Og da må vi altså ut.

I alle fall i noen uker.

Da jeg sa dette siste, dette med at det var snakk om uker og ikke en permanent løsning, kunne jeg høre mamma puste langsomt ut.

Jeg er sikker på at det var av ren og skjær skuffelse. ;)


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ja, jeg ser for meg gleden min mor og far ville følt over å få meg hjem igjen, med kone, barn og en liten pus. Broren min ble tvunget til å bo hjemme et halvt år på grunn av oppussing hos seg. Han skulle egentlig bare bo der en måneds tid, men på grunn av en skade han pådro seg skulle det drøye en del. Kan ihvertfall fortelle at alle parter var glade når han omsider fikk flyttet hjem igjen!

XmasB’s last blog post..Hjelp! Tegnsett skaper hodebry…

O, hildrande du, for en fremtidsutsikt. Nå er nok alle glade, ikke minst bittelillebror som får være onkel på heltid, hehehe.

Kanskje lurt å bestille spaopphold for mor? Mor, den eldre, tenkte jeg i utgangspunktet, men muligens like greit å booke inn både mor og datter med det samme?

Lykke til!

Har hørt at Holmsbu skal være fint. ;-)

Lykke til med kø-avvikling på badet om morgenen. =D

John’s last blog post..Kvalitetsbevisst

XmasB: Ja, det kan jeg tro. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å tømme leiligheten og så bo “oppå” andre.

Tigermamma: Spaopphold hadde vært deilig. Jeg tror jeg kunne ha holdt ut ganske godt der selv. ;)
John: Å guri. Du sier noe. *skrekk og gru*

[...] til nå, er den fantastiske nyheten om at jeg tar med hele familien, ADHD-hund inkludert, og flytter inn hos mamma i en periode snart. Min mor klarer nesten ikke å snakke om det uten å begynne å hyperventilere. [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)