Ting, ting, ting, ting!

Og atter ting!

Er det ikke rart hvordan det hoper seg opp? Unyttige ting. Ting man “ikke har hjerte til å kaste”. Ting (som i klær) som man drømmer om å kunne bruke igjen. Halvødelagte ting og leker.

En jeg kjenner har satt i gang en “365 dager med decluttering“-utfordring i bloggen sin, og jeg kjente at jeg bare var nødt til å hive meg på før jeg drukner i ting her. Går man tom for ting å kaste (as if!) så har jo mannen et helt verktøyskrin fullt av ting som ihvertfall jeg aldri bruker. *ond latter*

Bli med du også, da vel!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Kjekt at du også ville være med. Sammen skal vi få hjemmene våre fri for ting som opptar plass og rom!

Den grønne sti’s last blog post..Belønningssystem dag 2

[...] å ha”-syndromet. Eg kastar nesten ingen ting. Men på Lin sin blogg fann eg i dag eit innlegg som sendte meg i riktig retning. Her er det ei utfordring til noko dei har kalla “365 dagar [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)