Tenk at noen…

Det er tanken som surret litt rundt i hodet mitt i dag. Som får meg til å smile og kjenne litt på en følelse av takknemlighet.

Midt i blant bygdedyr og andre ting så finnes det nemlig ganske mange fininger på nett også.

Kanskje er jeg teit som blir så glad for sånt. Kanskje er det noe man ikke snakker høyt om. Kanskje er dette noe andre får dusinvis av daglig og ikke tenker mer på. Men jeg blir faktisk glad, jeg. Veldig glad.

Av at noen tar seg bryet med å lete opp epostadressen min og sende en hyggelig e-post med ros. Tenk at noen faktisk bruker nettiden sin til sånt også. Det er ganske fint, i grunnen.

Tusen, tusen takk! 

Note to self: Jeg tror jeg skal bli flinkere til å ikke bare tenke rosende om andre i eget hode, men faktisk si det til dem.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Good thinking, Batman! I hine hårde, da jeg var grum sjæf, ønsket jeg å gi følgende julepresang til alle i firmaet - to bokser ved siden av hverandre: En bitte liten, hvor det skulle stå Ris. Og en svær, hvor det sto Rooooos!

Av en eller annen grunn ble jeg nedstemt av ledelsen …

Artig idé. Ros er noe av det beste man kan få, synes jeg. Det topper ganske mye annet.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)