På tide å oute hvordan mannen egentlig er i senga

Ja, nå i disse nettvett-tider virker det som en god idé. ;)

Da jeg først traff denne mannen, til tider kalt psykodrittsekkmøkkamannen og vi etterhvert skulle dele seng, oppdaget jeg nemlig at jeg hadde funnet meg en ganske aktiv fyr. Sprellemannen. Og da tenker jeg ikke slik som du kanskje gjør akkurat nå (fysj!). Jeg tenker på hvordan denne mannen sover.

Sprellemannen sover som om han har maur i senga.

Det er kanskje sjarmerende i starten. Du vet, den perioden der selv en mann med morgenånde, skjeggstubber og en heftig rap bare er sååå sexy, lixom. Forelskelse gjør både døv, blind og dum sånn sett.

Etter en tid var ikke sprellemannen så sjarmerende lenger. Og betatte fnis ble etterhvert til “kan du se til helsike å ligge rolig!”-fres fra en heller ikke fullt så sjarmerende kone som ble avbrutt av et “sprell” eller rykk akkurat idet hun skulle til å sovne.

Etterhvert har Sprellemannen begynt å bli stadig mer voldsom noen ganger. En albue i siden. Eller et kne i ryggen. Helt normalt. Det har hendt at Sprellemannens kone har tenkt høyt om eget rom, mens Sprellemannen nekter fordi det er jo så koselig å sove sammen.

Og det er det jo. For ham. *fnys*

(Ok. Litt for meg også, da. Antageligvis ville jeg ikke klart å sovne uten sengens regelmessige vibrering av alle sprellene. Jeg er miljøskadet. Rett og slett.)

Men det er bare en ting. At akkurat nå som jeg har akseptert min skjebne som en Sprellemanns voldsoffer om natten *dramatisk bakgrunnsmusikk* så dukker det hær’n fløtte meg opp en annen type mann i sengen min. Og det er faktisk ikke til å bære.

La meg presentere deg for…

Diagonalmannen!

Diagonalmannen er muligens en oppgradert utgave av Sprellemannen. Kanskje en sprellemann nå med tilleggsfunksjoner. En avansert og ytterst plagsom versjon som en stakkars plaget kone nå må prøve å holde ut med.

Diagonalmannen har nemlig et eneste stort ønske når han dukker opp i sengen. Han vil ligge diagonalt! Koste hva det koste vil!

Sprellemannens voldelige knær og albuer blir plutselig peanuts i forhold til diagonalmannens inderlige ønske om å ligge på tvers. Selv om det ene selvsagt ikke utelukker det andre. Så heldig er man nok ikke. Vi snakker tilleggsfunksjoner her.

Ethvert forsøk på å få DiagonalSprelleVoldsPsykoDrittsekkMøkkamannen til å ligge på sin side av sengen fører til at han legger hodet pent på puta på sin side. Og så fort han sovner igjen, så slenges altså bena over på motsatt side av senga.

Hver. Jæskla. Gang. *freser mellom sammenbitte tenner*

Og noen ganger. Når klokka nærmer seg morgenkvisten og et ben kommer flygende og vekker meg. Når jeg ligger og funderer på hva pokker det er mannens underbevissthet prøver å fortelle her. Ja, så må jeg innrømme at tanken på en ny oppgradering kan virke forlokkende i et overtrøtt og irritert sinn. Oppgradering til “Sitter-tilfeldigvis-veldig-fast-under-hodeputen”-mannen.

Det er bare en ting.

Jeg vet ikke hvor jeg skal få tak i noen andre som er like overbærende med snorkingen min (ikke le!) og de iskalde føttene mine som slenges bort til Diagonalmannen for oppvarming om natten dersom han forsvant.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Er det nå jeg egentlig skal være glad for at jeg er singel igjen og har hele dobbeltsengen min helt for meg selv? hehe

Terje Pedersen
@senikk (senikk.com)
@kofferno (koffer.no)

Aahaha, jeg kjenner meg veldig igjen.

Min samboer er en klegg i senga, noe som forsåvidt er koselig, men når han ligger en hel centimeter unna meg og rykker til og snorker i samme slengen… PLUSS at han bare dytter meg nærmere og nærmere veggen, det blir litt mye av det gode innimellom.
Sengen vår står da inntil veggen, og kunne med fordel vært en god del bredere. Den vi har nå er hele 120cm bred. Når samboer er klengete, er det liten plass å gjøre av seg. ^^

Jeg har heldigvis ingen Diagonalmann helt enda…

Pejyuu’s last blog post..Litt sånn lyserosa

!!!!!!!

Jeg begynner på å lure på om “samsoving” egentlig er ganske oppskrytt, her jeg nettopp har flytta meg inn på sofaen med dyna mi for å prøve å få et par timers sammenhengede søvn fra den snorkende manden her…

Cat’s last blog post..Snorking

Ok, nå må jeg spørre før jeg blir gal…
Hva slags plugin bruker du for å få den listen med lignende innlegg? Jeg leter og leter til jeg blir smårar..

Poly’s last blog post..UV-klær

Jeg aner konturene av en støtteforening her. ;)

Poly: Det er denne. Trur eg.
http://rmarsh.com/plugins/similar-posts/

Takk, da slipper jeg muligens å bli gal. Hvis det ikke er for sent da.

Poly’s last blog post..UV-klær

Fnis.

Jeg får ikke dritten til å funke.

*kaster macen ut vinduet og trøstedrikker rødvin*

Poly’s last blog post..Plugins og themes

Poly: Står utenfor å tar imot, kan jo ikke kaste en fungerende Mac ;)

Nei, hva er dette snakketom å hive ut en Mac? eg tar gjerne imot. Her i huset er det åpent for alle slags Macer, gamle som nye. *Vurderer å starte museum*.

Lin: Du er et unikum. Genial måte å formidle på! Og jeg er sjeleglad hverken jeg eller mannen snorker, og at han lar meg sove i fred, rygg mot rygg. (men han holder rundt meg til ejg sier det er nok da, så det er ikke så uromantisk som det høres ut som.

Helene’s last blog post..Pinnsvinsex?

Helene: Hvor mange Macer har du i ditt “museum” nå da? Kjøper du først én så sitter du med mange noen år senere, hehe.

Tusen takk, Helene!

Og Mac-kasting kan jo gi fine overarmsmuskler, da. *tenker positivt*

Akk ja. Jeg kan delvis relatere, og fikk meg en god latter av denne posten. Men min kjære så egentlig litt dumt på meg når jeg, stadig avbrutt av latterhikst, leste dette for ham. Men hvordan kunne vel han forstå, han som faktisk sover hele natta gjennom… *sukk* :)
Jeanette’s last blog post..Crikey, nå ble jeg glad!

Ikke sant?
De vet ikke hvor farlig de lever noen ganger om natten, de. Der de drømmer søtt mens de slenger med armer og ben.

Lo så jeg gråt - hadde sprellende diagonalmann og vannseng for mange år siden. Begge har gått på dynga. Never again. Begge deler.

Sprellende diagonalmann og vannseng høres ut som en irriterende kombinasjon. Jeg tror jeg måtte ha tatt sjøsyketabletter hver kveld da. ;)

Nevnte jeg at nysengen er inntatt av to kastrerte katter, tjukk hund og roterende barn? Samt ny diagonalmann? Med astma *host, pip og hark*? Ikke det? Sjøsyketabletter er for mager kost. Kun full bevisstløshet redder min mentale helbred.

Oj. Du har min medfølelse.

Muligens kunne køyeseng løse problemet?

*foreslår for mannen* ;)

Jeg lo nesten så jeg grein når jeg leste denne posten. Men jeg tror Mannen kan være glad jeg vokste av meg mine egne sprellekvinne-tendenser.

Men her i huset sov vi mest på skift til å begynne med; han snorker og jeg skjærer tenner, men vi har utviklet noen teknikker for å få det til å stoppe.

Kristin’s last blog post..For drøyt å blogge om?!?

Ah. Deilig med en god latter :D
Jeg er da “kleggen” fra en tidligere kommentar, og jeg må si jeg ikke aner hvor disse beskyldningene kommer fra - jeg ligger da pent på min side av sengen jeg! Alle 110 cm’erne!

PoPSiCLe’s last blog post..Bloggandedammen og fugletitting…

Av en eller annen grunn kan heller ikke den sprellende diagonalmannen fatte og begripe hva jeg snakker om. Han har forøvrig nå også utvidet reportoaret til å dytte albuen sin mot hodet mitt.
*lidende hustru*

Lin: Høres ut som din mann er rene sprellemannen. Synes jeg ser dere for meg, han i skjelett-nattdrakt, tihi.

*gapskratter*
Nå vet jeg hva slags pysj jeg skal gi ham dersom jeg kommer over noe sånt en gang. *humre*

[...] og sove. Jeg hadde glemt at også dette bevisstløse samværet har betydning. Uansett hvor irriterende det også kan være. At døgnet rett og slett blir fattigere når vi ikke også har sovet sammen her i vår egen trygge [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)