Jeg visste denne dagen ville komme

Jeg hadde kanskje i all mitt overmot tenkt at den ikke ville det, noen ganger. Men innerst inne… Ja, så visste jeg at den ville komme.

Den dagen da mannen i huset ville stå der stolt som en hane og med et triumferende blikk holde frem nok et plagg som har blitt farget i vask fordi mannens fargesorteringsevner svikter rett som det er for det er jo tross alt pirkearbeid, ikke sant? “Det viktigste er at det blir rent!”, sier mannen og stapper maskinen full. Og jeg sier meg selvsagt uenig. Det er viktig at det blir rent og bra.

Det er bare det at denne gangen så ble faktisk dette klesplagget ordentlig fint! Faktisk nesten litt kult.

En rosa topp/tunika eller hva det heter, som jeg var grundig lei av har nå fått en nydelig lavendelfarge og sømmene har blitt stilige detaljer.

Mannen triumferer.

Jeg gremmes.

Og liker den nye fargen veldig, veldig godt. I all hemmelighet.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Bilde?
Før og etter liksom?
*Har aldri farget et eneste plagg i vask og stolt av det.*
(Muligens fordi man er pertentlig perfeksjonistisk kontrollfreak, men dog.)

Ikke for å beskylde mannen din for noe - han er sikkert et hederlig unntak - men jeg har hørt en god del menn fortelle i lystig lag om “rød sokk”-trikset, som går ut på å putte et rødt plagg innimellom sengetøyet i vaskemaskinen når “kjerringa” ber dem om å vaske. Etter at alt sengetøy er blitt rosa en gang eller to, gir mange kvinner opp kampen og tar kontroll over vaskemaskinen alene. Mission accomplished. Inntil jeg ble eksponert for rendyrkede mannsmiljøer og hørte dem skryte av dette trikset, trodde jeg at menn bare var mer slurvete med å sortere tøyet. Det er de altså åpenbart ikke. De er derimot meget nøye med hva de stapper inn i maskinen for å få den ønskede effekten. PS: Ikke si at du hørte det av meg ;-)
Anathema’s last blog post..Djevlefjær, angst og mestring

alma: Før-bilde har jeg ikke, men kanskje et etter-bilde etterhvert. Den er i vask på nytt igjen nå.

Anathema: Da må han i så fall være ganske sta, for her er det nok han som vasker mest okke som. Jeg tror det er han som har husarbeidsgenet av oss to. Selv trenger jeg FlyLady-opplegg og lignende for å få det til. ;)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)