I’m back!

I alle fall for noen timer.

Man må jo tross alt hjemmom en liten tur for å vaske klær og nyte synet av den vidunderlige vannlekkasjen en tydeligvis defekt oppvaskmaskinslange har klart å forårsake mens vi har vært borte. Kanskje rekker vi til og med å begynne å rive opp parketten vannet har kommet seg under også.  Oh. Lykke! *grmf*

Ellers har jeg storkost meg på hytta. Det er helt rart å taste igjen.

Men jeg har fått lest. Jeg har til og med fått badet, et løfte jeg ga meg selv i våres. Jeg er ferdig med årene som selvmedlidende og overkledt dame på stranden som synes hun aldri blir slank nok til å bade.

Og så har jeg blitt ganske god i amerikaner. God = ender ikke med ørten minuspoeng.

Og..Og..

Ja, hei. Det var vel i grunnen det jeg skulle si. Hei.

Hvordan er sommeren deres så langt?


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Åh, så kjipt med vannlekasje!

Men, jeg beundrer deg for at du bader da, jeg gjør det ikke. Kunne ikke engang falle meg inn å ta på meg badetøy. *fullavkomplekser* Jeg er undervektig.

oioi, vannlekkasje… ikke bra… men godt du er tilbake. Vi er flere i feriemodus om dagen ser jeg….

Helene’s last blog post..Fremdeles varme dager i vest

Det var bare en snarvisitt, men nå er jeg tilbake igjen. I morgen begynner en ny arbeidsuke. *lider*

alma: Det å være undervektig tror jeg noen ganger kan være verre sånn når man er ute i det offentlige. Folk tillater seg det utroligste av kommentarer når det går den veien, har jeg inntrykk av.

Så herlig med en liten vannlekkasje og jeg håper virkelig dere fikk god tid til å rive opp parketten i ferien deres. Dette er jo slike små hyggelige avbrekk som krydrer en ellers herlig ferie vil jeg tro, hehe:-)

Å være overkledd på stranden er ikke bra. Håper dere hadde det supert på stranden.

Tordenlill’s last blog post..En katt er forsvunnet

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)