Ros til Dagbladet

Jeg må innrømme at jeg har vært ganske kritisk til både Dagbladet og andre mediers måte å opptre på i enkelte sammenhenger. Jeg har rynket på nesa av hvordan noen kommentarfelt har fått utvikle seg.

Så fikk jeg en liten smakebit av hvordan det var når en hel haug med sinna folk brukte mitt kommentarfelt istedet da Dagbladet stengte sitt. Og det var ikke akkurat en piknik i parken for en amatør som meg. I tillegg ble en kommentar i bloggen her sitert i et leserinnlegg på en måte som fikk folk jeg kjenner til å tro at det var mitt utsagn. Det er litt ekkelt når temaet er rasisme.

Jeg kan selvsagt ikke love at jeg aldri skal si noe kritisk om media igjen. Det ville ha vært en løgn. Men litt innsikt kan man alltids ta med seg videre og formidle til andre som syntes det så litt skummelt ut å kanskje få en kommentar sitert og fremstå som avsender av innholdet.

Dette har jeg lært om Dagbladet i dag:

Det går faktisk an å snakke med dem. Selv om man bare er en liten blogger og Dagbladet er stor.

Ja, det er kanskje bare småtteri for de fleste, men for meg var akkurat dette litt viktig.

Så i dag synes jeg Dagbladet fortjener ros for god, rask og profesjonell håndtering av noe som sikkert ser ut som en fillesak for mange.

Og jeg?

Vel jeg tar meg en real porsjon av dagens rett: Ydmykhet.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg hadde ikke likt å bli fremstilt på motsatt måte av det jeg mente… Honnør til deg for måten du har taklet det på!

Cat’s last blog post..iPhone kommer til Norge!

Så godt å høre!
Jeg lurte litt på hvordan dette ville gå, hele denne saken.

Så godt å høre at de tok det på alvor og rettet på det!

Lise’s last blog post..No reservations. Med kjærlighet på menyen

Ja, jeg ble veldig glad.

[...] ene norske som bruker denne funksjonen er Dagbladet. Og som blogger så har jeg også god erfaring med dem, da denne bloggen ble omtalt i et leserinnlegg der. Jeg har inntrykk av at Dagbladet [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)