Overlegen


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ikke overlegen. Bare vakker :-)
Ståle’s last blog post..Dagens reisebilde: Parktrapper snor seg i Luxembourg

Han er selvsagt en av de vakreste hundene i verden. Om enn litt preget av å være i fjortisfasen. ;)

Selvsagt er han en av de vakreste i verden, nesten like vakker som min, for han er den aller vakreste ;-) (se http://ertzgaards.smugmug.com/gallery/2230093_MizAX#290236918_u2MfU)

Ståle’s last blog post..Sporfinneren

Hehe, stilig!
Atena var til tider overlegen og hilste ikke på hvem som helst. Mens Jarek er stikk motsatt.

Eugenie’s last blog post..Hvor langt er Jareks tau?

Ståle: Å, så nydelig! *smelt*

Eugenie: Hehe. Ludvigsen er tydeligvis i en sånn fjortisfase. Han er bråkjekk på avstand og skikkelig grov i målet. Så vi jobber litt med det at han tøffer seg med bjeffing nå. Samtidig så tror jeg nok at de færreste lar seg lure når de ser ham. Han logrer jo som bare det. Kjempestolt over å ha varslet. *humre*

Jeg lurer forresten på hva som er best når det gjelder sånn varsling.

På en måte er det kanskje greit å gi ham beskjed om at knurring og bjeffing ikke er ok. På den annen side virker det som om han roer seg kjapt når han får signal om at vi har oppfattet det han prøver å si.

Hvordan tenker andre hundeeiere om sånt? Jeg vil jo nødig at han skal tøffe seg sånn hver gang det skjer noe i nærheten.

Jarek bjeffer på andre hunder når vi møter dem på fortauet. Han er førerhund og burde ikke oppføre seg sånn, men han er tross alt bare en hund, og han bare er sånn. Jeg har prøvd alle mulige metoder uten hell. Men det er bare når han jobber i sele og vi møter hunder på fortauet han ”bråker”. Kanskje han føler seg presset, siden han jobber og skal finne vei utenom, og siden han ikke helt vet hvordan han skal takle situasjonen, bjeffer han i stedet. Ellers kan han ligge i tau utenfor huset og bare se på verden.

Dere kan enten overse adferden hans, og ikke ile til for å se hva han bjeffer på. Vet det er vanskelig å la være, men det gir bare hunden et signal om at dere responderer på varslingen. Eller så kan dere si et nøytralt ”nei”, og straks hunden vender oppmerksomheten mot dere, gi han masse ros og oppmerksomhet.

Eugenie’s last blog post..Hvor langt er Jareks tau?

*noterer tips*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)