Luksus for barn

For et par uker siden kom jeg over en nettside som hadde spesialisert seg på luksuslekehus for barn. Jeg må bare innrømme det; jeg ble sittende og måpe litt. Dette var noe helt annet enn det lille skuret jeg hadde på hytta som barn, altså.

Om leken til barna i luksuslekestuene blir så mye bedre, vet jeg ikke. Men jeg har jo en tanke om at man trenger mer fantasi for å leke slott i et skur enn i et lite herskapshus av et lekehus. ;)

Her er noen bilder av luksusinteriør og lekestuer for barna til de pengesterke.

Hva med denne lille sengen til bare 47 000 dollar, fra Posh Tots?

Eller hva med et lekehus for litt lommerusk? Du er vel ikke gjerrig? Det er jo barna dine det handler om!

For de som gjerne vil leke butikk, så finnes selvsagt også en variant av dette.

Man må for all del heller ikke glemme hunden!

Verken inne:

Eller, som forfatteren av Barkitecture mener, ute:

Sånn helt på tampen vil jeg gjerne legge inn lenken til en kreativ hobbyblogger. Hun og mannen har gått sammen for å lage et eget Mummihus i hagen for datteren. Så det er kanskje ikke sikkert at man må vasse i penger for å lage noe morsomt for barna. ;)

Selv må jeg nok innrømme at jeg synes kråkeslottet som ungene har bygget i et tre på hytta for min del har en helt egen sjarm. Kanskje fordi det minner meg mer om mine egne barndomsminner med lekehus som med hjelp av kreativitet og god fantasi ble det flotteste slottet i verden. :)


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Mummihus!
Jeg vil og ha mummihus i hagen!
Bortsett fra at jeg ikke vil ha hage.
Vi digger mummi her i huset og har det lille leke-mummihuset i plast, og alle figurene. Skulle ønske du fikk det i tre, det lille og.

Bildet av byggverket i treet på hytta deres var veldig nostalgisk og koselig. Det er gøy med kreative unger. Kjempestilig mummi-hage var det også. :)

Lise’s last blog post..Fortiden predikerer ikke fremtiden

Ja, Mummihuset falt jeg også litt for. Jeg må innrømme det. Kanskje også fordi det var litt mer hjemmelaget enn palassene i de andre bildene?

Trehytta til ungene har forøvrig vokst en god del siden bildet ble tatt. Nå er det to etasjer og utsiktspost på toppen.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)