Lindex får øynene opp for bloggere

Riktignok bare på den svenske Lindex-siden foreløpig, men det er kanskje ikke utenkelig at norske Lindex kommer etter?

Twinglys egen blogg kan i alle fall fortelle at Lindex.se er førstemann ut til å bli en “e-commerce partner”. Altså vil det for bloggere som har bestilt klær fra nettsiden å skrive en produktomtale og lenke denne til dette produktet i netthandelen.

Selv har jeg jo tidligere skrevet noe om hvordan f.eks. “mammabloggere” tilsynelatende blir oversett av markedet og hvordan utviklingen mtp. dette har vært i blant annet USA, der bedrifter og annonsører har fått øynene opp for bloggere som i stor grad også er forbrukerne de sikter seg inn på.

Dette blir spennende å følge med på.

At en kleskjede som Lindex lar kjøpernes vurdering av produktene de tilbyr få en plass i sin nettbutikk synes jeg er modig gjort.

En ting jeg derimot er litt usikker på, er hvordan det at Lindex.se også har affiliateprogram for moteblogger vil virke på troverdigheten av produktomtalene.

Hva med deg? Kunne du tenkt deg å blogge om produkter? Og ville det for deg som leser ha noe å si dersom bloggeren som gjør dette også er affiliate med tilbyderen?

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

[...] man ligger et hestehode foran oss i Norge, på godt og vondt. Svenske Lindex har såvidt begynt å få øynene opp for at en god del av deres kunder også er bloggere. Og det å få produktene sine omtalt via [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)