Dronningen av PMS

Husker du henne?

Vel…

She’s baaaack! *syngende psykostemme*

Psykodrittsekkmøkkamannen er udregelig som aldri før. Dronningen av PMS har nemlig på mystisk vis forlagt omkring 12 kg siden februar. Det kan enten si noe om en fantastisk innsats i den siste tiden….eller det kan si noe om livsstilen før Dronningen fikk seg en jobb. En jobb som krever bevegelse. (I tillegg til en liten runde med reaksjon på Ibux, bestående av gjentatte sessions på toalettet i et par ukers tid. Jeg vurderer å ta patent på “Ibux-kuren”.)

Hva tror du er mest sannsynlig? Nettopp.

Altså er det ingen strenge regler, ingen harde regimer og ingen idiotiske kurer. Det er rett og slett livsstil og fullstendig lov til å spise is og sjokolade når som helst dersom man måtte finne det for godt. Og ellers være litt grei med seg selv og unne seg selv god mat. Fargerik mat. Som i dag, da middagen var spaghetti og mannens hjemmelagede kjøttsaus og man gjør seg flid med å lage en god salat, drysse over frisk basilikum og nyrevet hvitløk.

Sånne små ting. Frukt og grønnsaker er godt. Alt går av seg selv. Helt til jeg altså outer resultatet til mannen.

For hva tror du psykodrittsekkmøkkamannen gjør når han får høre om dette?

Jo, han får blod på tann, han. På MINE vegne!

Han blir inspirert, motivert og udregelig støttende. Det er rett og slett forjævlig.

Så tidligere i dag, da Dronningen av PMS befalte at hun skulle få sjokolade med en eneste gang, påstod han at det var hverdag i dag. Hverdag! Dronningen knøt knyttenevene, bet tennene sammen, lukket øynene og telte til nesten en million, før han skjønte at dette hadde vært et altfor risikabelt utsagn å komme med. Så da ble det altså lovet. Sjokolade skulle bli. Bare ikke akkurat nå. *bitter*

Dronningen kunne selv kjenne hvordan neseborene flagret mens hun hveset “nei, VEL!” og satt seg ned for å hamre på tastaturet.

Etterhvert ble sjokolade innkjøpt. Men hva gjorde psykodrittsekkmøkkamannen da?

Joda. Han tilbød frukt, han. FRUKT!

Og han smilte som om det var verdens mest fantastiske gave han nettopp hadde overrakt Dronningen. Hun, derimot, bet seg i tunga for å ikke miste vettet foran barna. Deretter glefset hun i seg den forbaskede frukten med hissige bitt som kanskje eller kanskje ikke like gjerne kunne ha vært rettet mot psykodrittsekkmøkkamannens arm. Men tross alt; han trenger armer for å gjøre husarbeid og lage mat, så hun besinnet seg. Man har da næringsvett.

Ved neste forsøk på å få tak i den forbaskede sjokoladen påstod han at det var middag straks. Og “man spiser tross alt ikke sjokolade før middagen”, sa den dusten. Så Dronningen av PMS holdt ut. Hun er tapper sånn.

Etter middagen gikk psykodrittsekkmøkkamannen ut på tur, han. Uten å si ifra hvor han hadde gjemt den hersens sjokoladen. Og Dronningen kunne høre ham der han pratet og LO der ute sammen med andre hundeeiere. LO! Helt sikkert hånlig. Helt sikkert av henne. Den sjokoladeløse som nå blir straffet bare fordi hun har gått ned i vekt. STRAFFET!

Jaja. Så er det altså en sånn dag igjen. Mannen er verdens verste dust og jeg bruker alt jeg har av selvbeherskelse for å ikke gjøre noe dumt. Som å forlange skilsmisse for psykisk mishandling. Jeg skjønner jo et eller annet sted i bakhodet at det ville ha vært vanskelig å forklare sjokomishandling. Med mindre papirene merkes med “Bør leses av noen med PMS!” så tror jeg ikke noen vil forstå hvilke lidelser jeg har gått igjennom i de siste timene.

En annen ting jeg heldigvis har vett nok til å konsentrere meg om å ikke gjøre er det som alle impulser skriker at jeg bør.

Nemlig å reise meg opp herfra, gå ut på verandaen, lene meg over rekkverket og hyle ut til mannen som står der og ler:

“KAN DU SE TIL HELSIKE Å KOMME OPP HIT OG GI MEG DEN JÆVLA SJOKOLADEN MED EN ENESTE GANG?!”

Istedet teller jeg. Teller og puster. Puster og teller. Med sammenbitte tenner.

Han fortjener meg virkelig ikke. Psykodrittsekkmøkkamannen.

Grmpf!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Beklager, men jeg dauer av latter!
Det var en artig reprise til forrige gang i den linken øverst også.

(Jeg bør kanskje legge til at jeg har hatt PMS to ganger i livet, og da i ganske moderat grad, ellers merker jeg ingenting :D )

Hehe.
Nå har jeg fått sjokoladen. Mannen får leve denne måneden også. *raus*

Hehe, det var da veldig generøst og snillt ;)

Snilt, mener jeg. :savner en redigere kommentarene sine knapp:

Jeg forstår deg VELDIG godt, og hoppet i sofaen av glede da jeg så at det hadde kommet et nytt innlegg om PMS og psykodrittsekkmøkkamannen!! :-) Takk for en god latter!!! (Selv om det helt klart var en veldig alvorlig sak da..)

Cat’s last blog post..iPhone kommer til Norge!

God save the queen!
Alternativt: God save us from the Queen. *dukker*

Psykodrittsekkmøkkamannen er en prektigpromp. ;)
Hanne’s last blog post..Kjærlighet og fotball

Hehe.
Helvetet er tydeligvis over for denne gangen og mannen virker av en eller annen grunn litt lettet.

Som jeg sa til ham; jeg skjønner virkelig ikke hvorfor han bare MÅ plage meg og oppføre seg usedvanlig hensynsløst og teit når jeg er premenstruell. Får han en syk og sadistisk glede av det, tro?

Ja, for det kan da ikke være min virkelighetsoppfatning som blir litt rar? ;)

Håhå. Du minner meg om noen, uten at jeg skal nevne navn…

John’s last blog post..It’s a fight to the finish…

Åh, jeg ler og ler! Og kjenner meg igjen…

Jeg har bare nettopp oppdaget bloggen din, og fant masse jeg vil lese! Takk for at jeg får litt pause ;)
Hilsen en bloggleser-studine

John: Nei, det kunne kanskje vært litt farlig? ;)

studinen: Bare hyggelig. Og takk for komplimentet!

Haha, nok en bra post om Pms. Kan ikke skjønne hvorfor disse historiene dine treffer så godt, hehe;-)

Tordenlill’s last blog post..Herlige sommerkvelder.

Nei, kan du tenke deg hva det kan være? ;)

Hahaha! Dette er noe av det råeste jeg har lest! Må abonnerer på bloggen din jah ^^

Oj. Tusen takk! :)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)