Politikernes Ungdomsskole, 8A

For en gangs skyld skal jeg skrive kort. Jeg er ikke kjent for å fatte meg i korthet, dessverre. Men nå tror jeg det skal gå bra.

For jo mer jeg leser om politikerne og alt som tilsynelatende rører seg i den lille boblen de ser ut til å leve i, jo mer trenger spørsmålet seg på. Og jeg slenger ut spørsmålet på nett i håp om at det kanskje er noen andre som tenker den samme tanken.

Er det bare meg som synes politikernes eh… gruppedynamikk minner mer og mer på intrigene man selv husker fra ungdomsskolen?

Er det bare jeg som er i ferd med å miste alle illusjoner og store deler av tilliten til disse folkene?

Kan vi vær så snill henvise hele røkla til PPT for litt spesialpedagogisk bistand?

Kanskje litt avlastning også? For oss velgerne, altså. Jeg vet om flere gode politikere som kunne ha vært vikarer i mellomtiden. Vettuge folk. Og andre kommuner har kanskje noen blå fininger å by på også, slik at det blir rett vikar til rett parti? Ja, jeg vet faktisk om en god del ungdomsskoleelever som kunne ha hatt en liten praksisplass i politikken også. Som vokste fra det vi ser i nyhetsbildet nå, for flere år siden…


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

[...] har tidligere uttrykt et ønske om å gi noen politikerne en pause. Henvise til PPT, [...]

[...] La meg presentere årets store hit i regjeringen. En regjering som ikke er redde for å ta frem barnet i seg og som muligens burde ha vært henvist til PPT. [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)