Pingen som gikk amok

Jeg har tidligere skrevet om pingen som ikke virket.

I dag har jeg oppgradert til WP 2.5, og man skulle kanskje tro at det ville få Pingen til å virke igjen?

Vel.

Den virket kanskje litt. På en måte. Den gikk nemlig amok og har nå tydeligvis pinget alle jeg har lenket til i innlegg tidligere. Absolutt alle.

Det er rett og slett flaut. Unnskyld, unnskyld, unnskyld!

Bloggrevyen får den imidlertidig fortsatt ikke til å pinge.

Sa jeg unnskyld?

Unnskyld.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Bruker du innstikket til Knut for å revy-ploing?

Den voldsomme aktiviteten med sånne helt vanlige plinger (da snakker jeg ikke om revy-ploinger eller tilbakeding) kan kanskje komme av at sånne ikke har virket før? Eller har du kanskje fått til pling før?

Jeg bruker ikke noe innstikk. De pingene som ikke har kommet opp hos andre, har jeg liksom bare antatt var fordi de hadde en slags sperre på slike ting.

Jeg fikk jo også en drøss med ping til egne innlegg her da jeg hadde oppgradert.

Bloggrevyping fungerte lenge, helt til det bare ikke gjorde det mer. Uten noen oppgradering eller annet i forkant. Jeg får fortsatt beskjed om at permalinken ikke eksisterer, selv om nedtrekksmenyen med de siste innleggene kommer opp når jeg prøver å pinge manuelt.

Det forklarer hvorfor jeg plutselig fikk ping til en gammel post i dag, men ingen grunn til å beklage, det skjer bare innimellom (ikke første gang) :)
Minneapolise’s last blog post..En amerikansk verden

Hos deg også? *rødmer enda mer*

Jeg fikk også en sånn ping idag. Men det gjør ikke noe det altså :-)
Flopsy’s last blog post..Busybody

Jeg tror jeg må grave meg ned. Folk må jo tro at jeg er skikkelig oppmerksomhetssyk i dag. Altså, mer enn vanlig. :grem:

Jeg hadde en feil hos meg med sånne plinger. De virket ikke en stund. Til å bli gal av! Jeg mekket og hack’et, men den var rett og slett vrang. Når jeg endelig fant ut av det plinget det i alle retninger. Og spesielt hvis jeg feks lagret et lenke-rikt innlegg jeg hadde skrevet når ting ikke virket. Da ble nesten julen ringet inn. Selv om det ikke var den tiden på året.

Hehe. Det er akkurat sånn det er.

Nå har jeg i alle fall fått til pinging til revyen. Ikke fra Bloggrevyens egen side, men dersom jeg legger inn en pinglenke under det enkelte innlegget herfra.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)