Om dere

Jeg har litt dårlig samvittighet, jeg.

Da jeg startet med denne bloggen, så var jeg veldig påpasselig med å få med nye og gode blogger på lenkelista mi.

Nå i det siste. Not so much.

Resultatet er altså en etterhvert ganske så mangelfull lenkeliste og trofaste lesere som ikke engang er nevnt. Det er litt dumt, synes jeg.

Jeg har sett at andre bloggere har gjort det enkelt og laget en egen presentasjonsside for leserne sine, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme. På den siden kan dere legge inn en liten presentasjon av dere selv og eventuelt også av deres egen nettliste.

Siden er her.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)