Og på en helt vanlig søndag i april…

Ja, i går skrev jeg jo litt om hva man kan finne på på en helt vanlig lørdag i april. I dag vil jeg fortelle om hva man kan benytte en søndag til. Om man er en litt uheldig hund.

Dagen starter kanskje helt fint. Du er ute og leker med menneskene dine. Du finner en pinne og du leker glad og fornøyd.

Det du ikke vet er at du tilfeldigvis har funnet Den Store Skjebnepinnen. Eller Skjææbnepinnen blant venner. Den som vil gi deg en dag du ihvertfall ikke vil glemme den første uka.

Med andre ord: Du blir skadet. I munnen.

Du blir litt fortvilet over det hele. Det gjør jo vondt, det her. Menneskene dine skjønner rimelig snart tegninga, og da bærer det avgårde til dyrlegen. Siden dette er en helt vanlig søndag i april, så er ikke fastdyrlegen der for deg. Du må til akutt behandling.

Menneskene dine får på seg fillene, kaster seg rundt og kjører lengre enn langt for å få deg til dyrlege. Hadde det ikke vært for smertene, så ville du kanskje ha lagt merke til at du bæres, dulles med og får kremplassen i bilen. Nå gjør alle svinger bare vondt, og du sender desperate blikk til flokklederen din. Du forstår ikke hvorfor munnen din plutselig har blitt sånn.

Dyrlege

Først må du vente. Småmenneskene dine har funnet noen viktige infobrosjyrer å bla i, mens en annen av menneskene dine sitter pent og venter med deg. Heldigvis er turen over og selv om du er spak, er du også litt nysgjerrig.

Dyrlege

Endelig er det din tur til å bli ropt opp. Du er litt skeptisk, for dette er da ikke fastdyrlegens kontor? Menneskene dine er opptatt av å teste ut alle stolene i rommet. Du antar at dette er viktig. Så kommer dyrlegen. Og gjett hva hun har med til deg…

Dyrlegen

Riktig. Dop. I massevis. “Det er en sånn dyrlege, ja”, tenker du.

Du prøver å holde maska, men menneskene dine ler litt av deg. De svikerne!

Dyrlege

Smertene avtar og du finner det best å legge deg ned. Du har på en måte fått en litt rar knekk i bena. Enda de er fulle av gelé… Og synes du ikke egentlig at du hører Barry White synge i hodet ditt?

Dyrlege

Rommet gynger og du prøver etter beste evne å holde deg fast til gulvet, så du ikke skal falle av. Og Barry. Begynner ikke egentlig alle i rommet å høres ut som ham? Du har entret en nattklubb du ikke var klar for, tenker du idet rommet svømmer foran øynene dine.

Dyrlege

Varm og fuzzy blir du løftet opp på et deilig massasjebord. Her skal du virkelig få løst opp noen muskler. Tror du.

Dyrlege

“Bare se, folkens. Se som jeg bryr meg.” tenker du når det viser seg at det er tøyeøvelser for kjeven din massasjefolkene med Barry White-stemmer er mest opptatt av. Innerst inne kjenner du dog en viss skepsis bygge seg opp. Hva er egentlig dette for et sted?

Dyrlege

Når de da også finner frem nål og tråd, føler du deg rett og slett lurt. Men Barry White synger i hodet og rommet bølger, så du lar dem gjøre med deg som de vil. Vondt er det heller ikke, kommer du på. Hvor ble det egentlig av smertene?

Dyrlegen

Når seansen er over kan igjen undersåttene dine beundre deg. Hvilket de gjør. Du hører en som du nå skjønner er dyrlegen rose menneskene dine for å ha vært så rolige og snille rundt deg og langt på vei inn i drømmeland tenker du at du har oppdratt dem godt, selv om påkledningen deres akkurat nå vitner om hastverk med å komme seg avgårde.

Selv matfar blir rørt til tårer. I alle fall synes du at du ser det glimte en tåre i øyenkroken hans når han drar kortet for å betale 1800,- for denne noe selsomme opplevelsen.

Du husker ikke hjemreisen. Faktisk er du ganske utkjørt. Og Barry White er med.

Vi trenger i grunnen alle litt Barry White nå og da.

Hjertlig hilsen

Ludvig Ludvigsen


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Dakal da….
Ikke en ideell søndag hverken for deg eller menneskene dine!
Gd bedring!

el Vera’s last blog post..Dagens tilbud!

Huff, stakkars liten. Men jeg skjønner ikke, hva var galt med pinnen?

Aina’s last blog post..Kaizers hundeskole: Kom i form

Stakkars liten : )

Håper det går bra med ham, og at han ikke får noen varige men!Skal hilse fra Lille My og Ninja, som syntes han så tøff ut på bildene.

el Vera: Ludvig takker. Han ligger krøllet sammen i sofaen her og har fått prøvesmake på en liten pølsebit. Det gikk bra.

Aina: Det var en helt vanlig pinne, men han rev seg opp inni munnen. Han trengte bare 1 sting, da. Men det var godt å få ham beroliget og smertelindret nok til at man fikk skylt og sydd. I tillegg skal han ha antibiotika en stund fremover mens det gror for å forebygge infeksjon.

Bodil: Ja, jeg fikk virkelig vondt av ham i dag. Stakkars liten. Heldigvis gror slike sår veldig greit, tror jeg. Og nå som vi har fått lukket igjen kuttet (det kunne jo fort ha blitt et sted mat etc. ble liggende og “godgjøre” seg) og har fått i gang forebyggende behandling mot infeksjon, tror jeg det skal gå bra. Smertelindringen er på vei ut av kroppen hans og han virker ikke smertepåvirket. Bare sliten.
Det skal bli kjempemoro å treffe Lille My og Ninja (og de andre) igjen. Tipper Ludvig kommer til å være ellevill da.

Fenris håper pinnen er grundig destruert!!
Og sender selvfølgelig mange god-bedring-bjeff til Ludvig.
Sees den 20, blir nok flere gode pølsebiter da :):)

Hilsen Fenris og flokken hans.

Pinnen er nok historie, ja. Selv Ludvig er litt skeptisk, men ser ut til å glemme litt fort. Rart, for han har jo hele tiden hatt gode tyggealternativer hjemme. Men pinner er visst store greier. Da vi skulle sette opp juletre her før jul og hadde treet liggende i nettet på gulvet, ble han jammen ganske ivrig på grunn av den “kjempepinnen” som lå der midt i stua. *humre*

Ellers er han kjempeflink til å ta medisinene sine og begynner å virke helt uanfektet av det hele. Heldigvis.

Det blir moro den 20., ja. Litt av en bursdagsfeiring!

Flinke Ludvigsen! :klem:

Han er det. Bare litt pinnegal. *humre*
:re-klem:

En liten hilsen fra en “snikleser”..

Så fin blogg du har! Kan jeg legge en link hit fra bloggen min?

Håper hunden deres er blitt frisk igjen :-)
Ellen’s last blog post..Vi har fått helt dilla….

Det kan du. :)
Og tusen takk!

Det er noen dager siden dette er skrevet, men ville bare si at jeg også har vært hos veterinæren og blitt dopet ned og sånt. Ikke så morsomt den dagen akkurat. Du kan lese hva jeg har skrevet i bloggen min om saken :-) http://www.eugenie.no/jareks-blogg/27-03-2008/

Hund med egen blogg og greier. Det var godt gjort. :)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)