Påskeferie 2008

Siden jeg hadde jobbehelg i påsken, så var sjefen min såpass grei at jeg fikk noen fridager i uken før. Altså var vi så heldige å få med oss nesten en hel uke på hytta i det beste påskeværet, før jeg skulle på jobb påskeaften og dagene etter.

Dette måtte selvsagt dokumenteres. Jeg vil advare mot etterhvert sterke bilder av en hytte som sårt trenger litt oppussing.

Utsikten

Utsikten ned mot Tyrifjorden fra hytta.

Porten

Porten.

Veien

Dette er bare den første delen av veien opp mot hytta. Her har jeg trasket og båret og svettet og forbannet hele det forbaskede hyttekonseptet. Heldigvis har jeg gullfiskhukommelse når jeg først kommer opp.

Bære

Ut på tur i området rundt hytta.

tur

Noen, og jeg nevner ikke navn, er visstnok ørlite granne raskere til fots enn sin mor. Har jeg hørt…

hytta

Baksiden av eh… oppussingsobjektet med tilhørende anneks. Bildet er tatt fra halvveis ned på det som pleide å være potetåkeren vår da jeg var liten.

utsikten

Når man kommer til enden av tomta er det kun et lite gjerde som står mellom en selv og resten av den laaange akebakken.

oppsiden

På forsiden av hytta er det også et lite jorde. Der var det bl.a. sukkererter da jeg var liten. Nå for tiden er det til tider en ganske så fin blomstereng eller deilig tumleplass dersom man klipper der om sommeren. Midt i jordet er det en kjempestein som både fungerte som grublested og scene da jeg var liten.

Veien opp

Veien fra hytta. Man svetter og sliter oppover og aker og ler nedover. Ryktene kan fortelle at dette også gjelder voksne folk over 30 som har tjuvlånt ungenes akebrett. *kremt*

bekken

Kule tenåringer trenger også en liten pause.

løping

Enda en tur.

Rasteplass

Noen steder bare MÅ man klatre opp!

Ludvig

Det synes Ludvig også.

matlaging

Når man skal lage en god middag er vedovnen fin å ha i tillegg til den vanlige komfyren. Og kyllingfilet med gratinerte poteter, bernaisesaus og grønnsaker er veldig, veldig godt. Særlig etter en lang dag ute i frisk luft.

Hvile seg

Litt tv-titting på kvelden er heller ikke å forakte.

Owen

Selv Rottweilere kan rammes av påskeferieutløst utmattelse.

Og da friuka var omme var alle enige om at det hadde vært en fin tur. ;)


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Lenge leve gullfiskhukommelsen!

Linda’s last blog post..Sterke ord

Nemlig.
Uten den ville jeg aldri ha dratt på hyttetur igjen. ;)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)