Vi har blitt moderne!

Når man ser seg rundt i boligen vår, er det ikke mange møbler som ble kjøpt helt nye. Mye har vært gratis. Vi har f.eks. vært ganske på hugget og fulgt med på finn.no sine “gis bort”-sider. Derfra har vi bl.a. fått et solid langbord i tre, med plass til 5 personer på hver langside. Og er det mange folk på besøk, så kan vi alltids få plass til 2 på hver kortside også. De som ga det bort var bare glade for at noen gadd å komme og hente det.

Syk familie

Sofaer, skrivebord, tv-skap og senger har vi også skaffet gratis.

Sofa

 

Det at vi har gjort det sånn har vært en konsekvens av flere ting. For det første har vi valgt å få mange barn. Det blir man nok ikke så fryktelig rik av. I tillegg valgte vi jo også at jeg skulle studere i noen år. Altså er det nok en kombinasjon av både økonomi og prioriteringer.

Jeg har som regel finn.no, seksjonen for ting som gis bort, som startside på dataen. Selv når jeg ikke er på jakt etter noe spesielt. Dermed finner jeg også en del skatter. Spesielt rundt tid for skatteoppgjør etc. Noen har fått igjen en del på skatten og vil ha noe nytt. Dermed kan vi hente det gamle møbelet. Ellers skjer det rett som det er at nye ting gis bort. Dobbeltsengen vår var ny. Den var for stor til at de som hadde kjøpt den fikk den inn på soverommet og dermed ga de den bort. Vi var de heldige som kom først til mølla. Og vi trengte virkelig en ny seng.

Hjemmet vårt er nok ikke så fryktelig moderne, men vi trives. Så lenge vi har bokhyllene fulle av bøker, lukten av hjemmebakt brød fra kjøkkenet og et nogenlunde ryddig hjem, så er det faktisk veldig fint. Ikke bare det, men da blir det også veldig stas når man først kjøper seg noe helt flunka nytt også.

Men noe har skjedd i det siste. Vi er ikke lenger så ute av det som vi var. Faktisk har det begynt å bli moderne å tenke miljø. Folk viser frem hjemmene sine og er stolt av at ikke alt er nytt.

Jeg har tenkt mye rart om den livsstilen vi har valgt. Jeg har klødd meg i hodet over folk som bare MÅ ha alt helt nytt bestandig, men tenkt at det tross alt er takket være de av dem som gir bort/selger når de bytter ut ting at vi som arver/kjøper har et så godt utvalg.

Men aldri hadde jeg forestilt meg at vi skulle bli moderne en gang i tiden.

*føler seg veldig in*


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Da er vi blitt moderne vi også. Regner med at det er første og siste gang! Hehe! ;)

Vi får nyte det mens vi kan. ;)

Tror du vi kommer på tv??????

Ja, det er i grunnen det minste vi bør forlange.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)