Problemet med å støvsuge her i huset

Støvsuging har blitt en merkelig affære her i huset. Før i tiden var det bare å skru på og sette i gang. Nå, derimot…

Ludvigsen vil støvsuges

Det første som skjer når vi skrur på støvsugeren, er at Ludvigsen kommer løpende. Eller hoppende, er kanskje mer treffende. Man kan høre ham spinne rundt hjørnene i all sin iver etter å komme frem, og det første som gjøres ved ankomst er å gi labb. Han elsker nemlig å få pelsen støvsugd. Da storkoser han seg. Stopper vi, gir han labb igjen.

Etter hvert begynner Ludvigsen å bli fornøyd. En skulle da kanskje tro at det var fritt frem for å støvsuge, men da begynner en ny lek.

Ludvigsen spiser støvsugeren

Den heter “fang støvsugeren”. Det er visst veldig spennende å prøve å fange støvsugeren uten at tunga blir sittende fast. Heldigvis suger ikke støvsugeren så veldig hardt, så det er mest lyder som kommer ut av det. Lyder og en veldig gira hund.

Etter en omfattende støvsugingsprosedyre er det på tide å gå ut på tur. Ludvigsen elsker snø og det å få tatt et bilde av ham der han er sånn nogenlunde i ro ute i snøen er en sjeldenhet. Men vi klarte det i alle fall en gang. Selv om hunden dirrer av iver og nesten vrir nakken ut av ledd for å se på en annen hund som kommer borti veien.

Ludvigsen i snøen


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)