Jeg får ikke sove

Jeg gruer og gleder meg om hverandre.

Magen vrenger seg og frykten for å forsove seg er heller ikke beroligende.

Sommerfuglene i magen er lys våkne.

En skulle tro det var kvelden før første skoledag.

Eller julaften og 17. mai tilsammen.

Det er ikke det.

Det er første dag i ny jobb.

Mon tro om jeg bør ta med et eple til sjefen?


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

LYKKE TIL!! Du får huske på at de valgte jo deg! ;-)
randi’s last blog post..Arkitektur i Riga

Håper du hadde en fin første-dag. Og husk at selv om de verste marerittene skulle bli sanne, så er sannsynligheten ganske stor for at du ikke blir sparket på hue og ræva ut den første dagen likevel. Skuffende, men sant.

Mimosa’s last blog post..Den naturligste ting i verden, del II

Tusen takk!

Den første dagen gikk over all forventning. Det var til og med flere jeg kjente fra før av der. Noen jeg har jobbet med. Noen som var en del av teamet rundt sønnen min da han ble utredet. Ja, til og med en jeg ikke har sett siden ungdomstiden.

Det var litt rart at så mange kjente meg. Og så fint å se at de faktisk syntes det var fint at jeg skulle jobbe akkurat der. At de syntes jeg var et godt valg. Det var gode skussmål hele veien. Jeg ble nesten rørt.

Så bra da! :D

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)