Redd for å gå over tiden? Prøv sentrifugalkraft!

Jada, du leste riktig.

Jeg har i flere år, helt siden jeg kom over dette patentet, prøvd å selge idéen til bekjente på nett og i RL som er utålmodige etter å føde. Dessverre uten hell, av en eller annen merkelig grunn. :(

Jaja, vi vet jo alle hvor utakknemlige og kravstore slike gravide hormonbomber kan være. Epidural vil de ha. Sterk pizza er greit. Brystvortestimulering, trappegåing og knotete hoppla i halmen er visst heller ikke noe problem. Men sentrifugalkraften er de visst for fisefine til å gi et forsøk. *snøft*

Det hjelper ikke engang at jeg tilbyr meg å løpe rundt for å ta imot. Jeg er dypt skuffet og ikke så lite rystet over hvor langt denne velstanden har kommet når slike gode oppfinnelser møtes med hoderistende avsky. Det er skuffende. Jeg må innrømme det.

Jeg har derimot snakket med opptil flere vordende fedre som i et kort øyeblikk, før Godzillas strenge “NEI!” treffer som piskeslag, faktisk ser ut til å ville prøve dette. I tilfelle en av dere stakkars vordende fedre har fått innvilget litt datatid mens hormonhelvetet snorker i sofaen, og kanskje vil unngå å forlenge marerittet utover det som er strengt nødvendig, vil jeg nå vise denne fantastiske oppfinnelsen. Er du kjapp med hammer og spiker, kan du kanskje rekke å spenne henne fast i den før hun våkner!

Tegninger av vidunderet:

(Klikk på tegningen for å se større bilde.)

patent1.gifpatent2.gifpatent3.gifpatent4.gifpatent5.gif

Som du kanskje kan se, er dette en meget avansert oppfinnelse. Man kan f.eks. kombinere både sentrifugalkraft og tyngdekraft på en gang. Og om hormonbomben protesterer og antyder at dette umulig kan være godt ment, kan du bare sitere dette lille avsnittet fra patentbeskrivelsen:

It is the primary purpose of the present invention to provide an apparatus which will assist the under-equipped woman by creating a gentle, evenly distributed, properly directed, precision-controlled force, that acts in unison with and supplements her own efforts.

Jeg er sikker på at hun vil innse at dette er noe du gjør av omsorg for ditt ve og vel, som tross alt er noe av det viktigste for barnet også. Husk på å fortelle henne at du er like glad i henne allikevel, selv om hun altså har vist seg å være “under-equipped”. Dette bør helst gjøres med et overbærende smil ledsaget av ømme klapp på hodet.

Lykke til!

Ps: Jeg kommer til å nekte for at denne samtalen har funnet sted dersom du forteller henne at det var min idé.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Funker den på oss adopsjonsmammaer som føler at vi nå har gått laaaaaaangt over tiden for lengst? I tilfelle tar jeg umiddelbart i mot tilbudet. Jeg er tross alt ingen pinglemamma heller!

Hehe. Det kan jeg skjønne, ja. Jeg trodde ventetiden var ulidelig som gravid, jeg. Før jeg fikk vite litt mer om hvordan det er for de som adopterer. Snakk om å måtte være tålmodig!

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)