“P.S. Jeg elsker deg” av Cecelia Ahern

“P.S. Jeg elsker deg” av Cecelia Ahern 

Årets første utleste bok er “P.S. Jeg elsker deg” av Cecelia Ahern. En typisk chick-lit bok. Alvorlig tema, lett og humoristisk skrevet. Historien om den unge Holly Kennedy som blir enke kort tid før hun fyller 30, og veien videre derfra er både lettlest og underholdende.

Om jeg skal påpeke noe som ble litt kræsj for min del, vil jeg nok si at boken virker litt “ungt” skrevet. Forfatteren var da også bare såvidt fylt 20 da hun skrev den, så det er kanskje ikke så rart. Men hun har definitivt talent og det skal bli spennende å følge med på henne videre.

Omtale:

Holly og Gerry lever et perfekt liv. De er lykkelig gift og bor i Dublin. Et par måneder før Holly runder 30, dør Gary. Uansett hva hun gjør vil han aldri mer komme tilbake. Så gjør han det allikevel. Et par måneder etter Garys død dukker hans siste gave til Holly opp: “Listen”, ti brev hvor Gerry får henne til å forstå at livet går videre. Vennene og familien er glad i Holly, men kan også drive henne til vanvidd. Med deres hjelp brolegges veien til et nytt og spennende liv med både tårer og latteranfall. En fortelling om å holde fast, gi slipp og å elske igjen.

Boken kan kjøpes her

Dette er forøvrig også en bok som har blitt film. Filmen har premiere på norske kinolerret den 28. mars 2008, og rollene spilles bl.a. av Hillary Swank, Kathy Bates,  Jeffrey Dean Morgan (spilte Denny i “Greys Anatomy”) og Lisa Kudrow.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Hun har jo rukket å skrive noen bøker til allerede, hun er effektiv, den godeste Ahern. Noen stor forfatter synes jeg ikke hun er, men det duger som chicklit.

Hm. Da håper jeg hun blir bedre av noen flere år på baken. For nå er skrivestilen litt eh.. *leter etter ord*… naiv, kanskje? Hun har definitivt noe, men jeg tror hun kan bli bedre etterhvert også.

Hun har såvidt jeg vet gitt ut fire bøker. Jeg lekte boken du skriver om her godt (absolutt chic.litt, men dog) og syns bok to også var OK. Men nummer tre og fire syntes jeg ikke så mye om. Uten at jeg skal røpe for mye, gikk hun her over til å blande virkelighet og fantasi, og det syntes jeg ikke ble så bra. Men så liker jeg som regel bare realistiske bøker. Med unntak av Harry Potter!

Fantasi og virkelighet kan være en fin blanding, men da tror jeg det krever mye av forfatteren.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)