Hva er din favorittplugin til bloggen din?

I dag oppdaget jeg en plugin som heter commentluv hos radiohode. Den så i grunnen ganske kul ut, så jeg bestemte meg for å innstallere den her selv. Kjapt og enkelt. 

Jeg liker å teste ut forskjellige plugins til blogger og nettsider rett som det er. Jeg ser at jeg slett ikke er alene om det. Noen har mange plugins, andre har få. Noen har omtrent bare plugins og lite innhold ellers. 

Selv har jeg litt sansen for plugins som gir gjester noe igjen for å delta i kommentarfeltet (i tillegg til de vanvittig intellektuelle samtalene, såklart). Commentluv virker suverent på den måten. Da får jeg også en link direkte til det siste innlegget de har skrevet i egen blogg dersom de har godtatt det. (Det kan nemlig gjester også selv bestemme.)

Hva er din favorittplugin til bloggen din? Hva gjør den? Og hvilken plugin setter du pris på i de bloggene du leser? Synes du at det kan bli for mye av det gode noen ganger? Er det noen plugins du rett og slett ikke skjønner vitsen med?

Fortell!
 


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg har også innstallert den der. Men ser ikke ut til å virke på min egen blogg hos andre. :-( Må være noe med serveren min kanskje. Ikke peiling.

Gjorde jeg det sånn som du hadde tenkt, Lin? Det var i tilfelle ikke helt innlysende at man skulle skrive inn navn på plugin i feltet for “Your name”, og url til plugin i felt for “Your URL”. (ihvertfall ikke for så navlebeskuende folk som meg)

Tror jammen jeg tester den CommentLuv dingsen også, jeg…

Petter’s last blog post..Var det meg?

Hehe.
I det feltet kan man gjerne legge inn lenke til egen blogg også, men det var faktisk lurt med lenke til kule plugins.

Jeg tror faktisk jeg legger inn link til commentluv der også.

Er du klar over hvor vanskelig det spørsmålet egentlig er? :-) Jeg har grublet, og har endt opp med at Knut Sparhells pinge-plugin, som pinger Bloggrevyen og Bloggarkivet. Det har spart meg for mye tid. Og det liker jeg.

radiohode’s last blog post..Skader jeg deg nå, Tor Erling Staff?

Har du link til den?

Alle pluginsene (nesten) er vist her:
http://radiohode.org/technique/

radiohode’s last blog post..Intelligent humor - en anbefaling

Ble kommentaren min borte her?

Prøver igjen:
http://sparhell.no/knut/blogg/?page_id=193

radiohode’s last blog post..Søk meg opp, Scotty

Beklager. Det var spamfilteret sin skyld. Jeg tror jeg har fått fikset det nå.

Commentluv og pluginstaller er blant mine favoritter - sistnenvte installerer plugins automatisk for deg, uten at du må laste ned, laste opp og aktivere den… alt du behøver å gjøre er å lime inn nettadressen til innstikket i Wordpress-admin-siden.

Robert S.’s last blog post..30. August og vi skal straks trekke vinneren i vår konkurranse

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)