Fornærmelser fra Kudos

Joda. Jeg måtte jo teste dette systemet, etter å ha sett det hos Hjorthen. Er det noen som har fortjent en og annen kudos, så må det da være han, tenkte jeg med Tordenbloggen friskt i minnet. For ikke å snakke om det knallmorsomme innlegget om Permisjon.

Så jeg registrerer meg som seg hør og bør. Det tar en liten evighet før jeg får epost med passord, men jeg har det på ingen måte travelt.

Når det endelig kommer, og jeg får logget inn…hva tror du skjer da? Jo, Kudos fornærmer meg med følgende melding:

Fornærmelse

Makan! *snurt*


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Haha, jeg venter på den nye forbedrede versjonen, hvor de oppgir grunnen etterpå.

“Du har ingen venner! (Du lukter så fælt)”

*hiksteler*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)