Åpent brev til mine undersåtter

Kjære avkom,

Jeg takker så meget for Deres interesse for prosjektet “Julegaver 2007 - the wish list”. Dessverre ser jeg meg nødt til å oppklare en del misforståelser som ser ut til å ha oppstått.

Hest

Undertegnede forstår poenget med at vi har stor veranda. Jeg kan også forsåvidt si meg enig i at dere er flinke til å ta vare på hunden vi har. Men våre lokaliteter befinner seg altså i et borettslag der det allerede er folk som griner på nesa av at man nå har lov til å ha hund og katt. Ja, det finnes de som synes barn burde vært forbudt også, virker det som.

Og tro ikke at jeg ikke skjønner fascinasjonen. Ja, det ville vært fint å ankomme skolen ridende på verdens fineste hest. Jeg skjønner den. (Ps: I min fantasi har jeg på en flagrende kappe når jeg kommer ridende til foreldremøte.)

Men altså; hest er ut. Beklager.

Motorsykkel/bil

Ok, Oliver. Denne er kanskje spesielt rettet til deg. Din far, politiet og jeg synes ikke det er så lurt at du får rase rundt her i boligområdet i slike kjøretøy. Du er 6 år, vennen. Beklager.

Det samme gjelder dere andre og anmodningen om en snøscooter til hytta. (Ps: I min drøm ankommer jeg også hytta på snøscooter. I flagrende kappe.)

Svindyre gaver

Pappa, nissen og jeg har vurdert noen av de ønskene som kommer i kategorien “svindyre”. Etter grundige undersøkelser og nøye overveielse stemte vi over det og kom dessverre enstemmig frem til at vi ikke ønsker å spise nudler på julaften og ut januar.

Argumentet om at Elkjøp-nissen og alle de andre nissene dere ser på tv vil at dere skal få det tilbakevises dessuten. Dette er en liten utbrytergruppe av nissestanden. De har rett og slett havnet på skråplanet. De er ikke ivrige når de snakker så fort under reklamen. De er på speed. Beklager.

Søsken

Til tross for hyppige søskenkrangler og forespørsel om bortadoptering av søsken, har noen kommet med forespørsel om flere søsken. Spørsmålet “Hvorfor må vi bare være 5 barn i familien?” og forslag om økning av antall barn til et tosifret antall kan vel best besvares med at vi allerede er flere enn de aller fleste. Det foreligger dessverre ingen konkrete planer om et søsken til jul. Deres mor er heller ingen katt. Svangerskap tar tid. Hadde jeg vært en katt, ville det allerede vært for sent med et søsken før jul. Beklager.

Superkrefter

Jeg beklager å måtte si det, men verken jeg eller nissen har anledning til å dele ut superkrefter til jul. Det gjelder også til deg, mannen. Hadde det vært mulig, ville jeg ha bedt om det selv. Da skulle jeg ha hatt mine superkrefter. Og, selvsagt; en flagrende kappe.

Hundefamilie

Jeg kan si meg enig i at det ville ha vært fint om Ludvigsen fikk en helt egen hundefamilie her og ikke bare menneskefamilie. Svaret er nok allikevel dessverre nei. Men kanskje han heller vil ha en flagrende kappe?

Og med dette vil jeg avslutte med å takke for årets innsats for “Julegaver 2007 - The wish list” og ønske dere hjertlig velkommen med deres bidrag neste år.

Med vennlig hilsen

Mamma (hun som løper rundt i huset med den flagrende kappen)

Gi kudos!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

:-D Kjempeflott! Må rappe deler av denne til bruk overfor arvinger av meg.

Min 6-åring ønsker seg snø til jul. Gaver har han ikke sagt et ord om. Hva har jeg gjort galt?

radiohode: Ja, jeg innbiller meg at mine ikke er de eneste som kan komme med et og annet urealistisk julegaveønske.

Ellen: Snø, ja. Da har du et problem. Særlig når de med et mutt ansiktsuttrykk erklærer at de ønsker seg det og BARE det. ;)

Good one…

Her i huset sliter vi mest med at man uansett antall leker vil ha den andre har, evt. den man ser i butikken. Helt uavhengig av hvor mange man har av samme type fra før. Lekebiler kan man f.eks. aldri få for mange av.

Du sier noe. Her prøver jeg å selge ideen om lekebiler fremfor ordentlige biler. ;)

De svindyre dukkene som selges for tiden (Amazing Amanda var vel en hit for mange unger i fjor) ser det ut til at ungene skjønner at de ikke får i julegave uansett.

Haha, Lin. Du er dronning altså!
Takk for underholdningen

Genialt! :D Jeg lo godt nå…

Ah, du er virkelig en av de beste bloggene jeg vet om!

God helg. :)

Hahahaha! *ler så jeg griner*

Åh. Dere er så fine! *rørt*

Tusen, tusen takk! :)

Dumpa borti den her etter å ha lest posten din om sonitus. Må bare si at den virkelig lokket frem smilet, og gjorde en litt vond dag litt bedre.

Tusen takk! :)
Lars Martin’s last blog post..Nav, psykiatri og Erik Oftedal den empatiløse

Tusen takk til deg.
Jeg håper dagene fortsetter å bli bedre. *klem*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)