Den døende professorens siste forelesning

Randy Pausch er 46 år gammel, gift, småbarnsfar og professor ved Carnegie Mellon University. Nå har han også kreft og få måneder igjen å leve.

Den 18. september holdt han sin aller siste forelesning for en fullpakket sal. Over 400 hadde møtt opp for å høre professorens avskjedsforelesning. Wall Street Journal kalte forelesningen for “the lecture of a lifetime”. Noe de som var tilstede mer enn gjerne vil bekrefte at det var.

Her kan du se hele forelesningen. (Inkludert en 8 minutter lang intro før Randy Pausch begynner forelesningen sin.)

Her er hjemmesiden hans.

Og her er noen glimt fra forelesningen:

Noen høydepunkter:


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Wow!

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)