Ludvigsen

Ludvig

Ja, han heter jo egentlig bare Ludvig, da. Men kjælenavnet har nå en gang blitt Ludvigsen.

Han er 5 måneder gammel nå. Morsom, rampete og aktiv. Tannfellingen er i gang og knøttsmå, spisse valpetenner må vike plass for ordentlige voksenhundtenner. Barna mener at Tanntrollet også tar imot hundetenner. Selv er jeg ikke så sikker på det. Særlig ikke når det bedyres at det er herr Ludvigsen sitt ønske at pengene fra Tanntrollet skal doneres til barna og deres søthunger.

Ludvig har etterhvert trent litt på å være alene. Noen ganger sover han gjennom det hele. Andre ganger… Vel, i går hadde han klart å bite hull i veggen! Det var gipsbiter og tapetrester utover gulvet og den logrende hunden prøvde etter beste evne å avlede oppmerksomheten fra veggen.

Å gå kveldstur med Ludvigsen er også en opplevelse. Den tidligere så mørkeredde hunden spretter rundt som en kenguru og fryder seg med alt høstløvet. Eller en pinne. Eller et vindkast. ALT er spennende og morsomt for en actionvalp.

Herr Ludvigsen snorker også. Høyt! Jeg har aldri hørt en hund dra tømmer så høylytt før.

Om natten er Ludvigsen alene igjen. Og dersom han våkner er det masse rart å finne på. Spise opp en kladdebok. Tømme ut alt innhold fra søppelbøtta utover kjøkkengulvet. Gjemme alle sko under senga til minstemann. Ikke rart han er utmattet om morgenen der han ligger og drar tømmer.

Ellers ser vi jo at noe er i ferd med å skje her. Det ser nemlig ut til at herr Ludvigsen til tider kan ha en litt mer… eh… amorøs tilnærming til favorittbamsen sin.

Hver morgen er Ludvig med for å følge barna til SFO. Han sitter utenfor porten og venter mens barna blir levert. Så får han en gåtur før det bærer hjem igjen. Når barna kommer hjem på ettermiddagen er det gjensynsglede til tusen. Han lar seg begeistre igjen og igjen når medlemmer av flokken kommer tilbake til ham igjen.

Vi er fryktelig enig med dyrlegen vår. Denne har vi vært “veldig, veldig heldige med”. Og det er jo klart at vi har. Vi fikk jo selveste Ludvig!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Veldig morsomt å lese om Ludvig, vi savnet ham på treffet! Og så stor og fin han har blitt! Høres ut som om han er litt av en personlighet også, han har visst like mye rart for seg som søstrene hans i Son.
Skal hilse så masse fra Ninja og Lille My :-)

Ludvig hilser definitivt tilbake!
Jeg må innrømme at jeg rett som det er sender en takknemlig tanke til dere som ga ham en såpass god og solid start på livet. Jeg er sikker på at det har hatt mye å si for at han er den harmoniske, sosiale og veltilpassede hunden han er.

Morsomt å lese om Ludvigsen. Høres ut som vår Emma bortsett fra at hun ikke biter hull i veggene. :) Vi får ta et nytt valpetreff en annen gang!

Hilsen

Emma, Carl Christian og Daniela

[...] kveld skal vi møtes på hytta. Vi skal ha med Ludvigsen og søsteren min skal ha med Owen. Og når ingen andre ser, skal jeg bøye meg ned til Agent Owen [...]

[...] var ute og gikk tur med Ludvigsen i går kveld. I og for seg ikke noe nytt, siden Ludvigsen får turer flere ganger om [...]

[...] være så grusom at man ga seg etter å ha telt alle 5 barna, så blir det bråk. For selvsagt må Ludvigsen telles også. Så da gjør man [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)