Blogging man blir rik av

En ting er å taste i vei om alt og ingenting. Gratis.
En annen ting er å få godt betalt for det.

Det finnes en god del nettsider som har spesialisert seg på å fortelle nettopp deg hvordan du skal tjene penger på bloggen din. Men de kan ikke ha fått med seg hvor utrolig enkelt det er. Bare se her…

 


My blog is worth $14,113.50.
How much is your blog worth?

Altså; Blogg i vei og vent på pengene fra en hyggelig Technocrati-person. Før du aner det er du millionær! Eller kanskje ikke…

Da jeg sjekket for snart 6 måneder siden, var verdien på denne bloggen betydelig lavere. Altså har det vært en durabelig verdiskapning her i bloggen, hvilket jeg på det mest ydmyke må påpeke er min fortjeneste.

Nå må vel sjekken min komme snart, vel?

Vi snakker jo tross alt om over 80 000,-

*venter spent*


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Lurer på hva en solid blogg går for på finn.no i disse dager?

Eg kunne sannelig trengt litt ekstra pengar for tida :o)
Best å trappe opp blogginga og vente på cash ;o)

Nettopp. Her er det store penger, altså! :venter også:

Min blogg er verdt snart USD 5 millioner. Men jeg må innrømme at jeg ennå ikke eier noen Ferrari..

Wow!
Det var ikke lite heller. Selv om sjekken fra Technocrati sannsynligvis ikke kommer, så er det jo tross alt en slags rangering. 5 millioner dollar er høyt oppe. Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)