It was never between you and them anyway

Å feie for sin egen dør selv om man synes det hoper seg opp foran andres kan være vanskelig noen ganger. Uansett om man tror på Gud eller ikke, synes jeg Mor Theresa sa noe lurt om dette og andre ting…

People are often unreasonable,
irrational, and self-centered;
Forgive them anyway.

If you are kind, people may accuse
you of selfish, ulterior motives;
Be kind anyway.

If you are successful, you will win some
unfaithful friends and some genuine enemies;
Succeed anyway.

If you are honest and sincere
people may deceive you;
Be honest and sincere anyway.

What you spend years creating
others could destroy overnight;
Create anyway.

If you find serenity and happiness,
some may be jealous;
Be happy anyway.

The good you do today,
will often be forgotten.
Do good anyway.

Give the best you have,
and it may never be enough;
Give your best anyway.

In the final analysis,
it is between you and God;
It was never between you and them anyway.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Så sant, så sant. Hun var en virkelig klok dame, mor Theresa.

Eg trur ikkje at det er mellom meg og Gud, for eg trur ikkje på Gud. Det som er mellom meg og dei menneska som eg har investert meg sjølv i, er verkeleg mellom meg og dei, og å redusere det til å handle om religiøst betinga overbærenhet vert berre provoserande.

Det som har vore mellom to menneske vert aldri borte så lenge ein av dei er i live.

Vakkert og til ettertanke. Jeg blir minnet om et dikt av Jan Erik Vold:

HUSTAVLE

Smil
- og du får en støvel
plassert
mellom øynene, smil
likevel

Jepp.
Autonomi er en fin ting. :)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)