Dobbeltagging: 6 sære ting

Avil og muppyen har tagget meg og oppgaven er som følger:

Skriv ned seks underlige/ sære/ eiendommelige ting om deg selv. Deretter sender du utfordringen videre til andre bloggere.

Denne måtte jeg gruble litt over. Ikke fordi jeg ikke har noen sære ting ved meg selv. Snarere tvert imot. Jeg er sær. Med hele meg. Å finne noen ting som utmerker seg spesielt da blir ikke så lett, men jeg prøver:

  1. Jeg har det med å bli opphengt i ting. Om jeg har et problem jeg gjerne vil ha en løsning på, har jeg store problemer med å legge det fra meg. Jeg grubler, leser, snakker, spiser og puster mulige løsningsforslag. Det er visst litt slitsomt for de som omgås meg. Jeg finner ikke roen før jeg har en plan. Og det skal være selveste Planen. Den aller, aller beste.
  2. Jeg tenker som regel mer enn jeg snakker. Og gjerne fortere også. Dette betyr at jeg til tider kan finne på å snakke i stikkordsform til mannen når jeg vil gi en beskjed. Det hender ofte at jeg oppdager at mannen jo ikke har hørt hele tankerekken som ledet frem til konklusjonen. Han kan vanskelig vite hva jeg snakker om da. Da blir jeg litt oppgitt.
  3. Jeg kom best overens med lærerne på ungdomsskolen. Ikke jevnaldrende. Jeg har foreldre som begge er utdannet lærere og var muligens litt preget av det. Å bare ville sitte på rommet sitt og lese bøker er kanskje heller ikke noe sjakktrekk i sosialiseringen med jevnaldrende.
  4. Jeg vet ikke om dette er sært, for for meg er det jo logisk. Jeg haaater shopping. Å traske hvileløst rundt på et kjøpesenter og bare surre. Det er mulig jeg ville ha likt shopping bedre om noen ga meg 100 000,- til å bruke som jeg ville. Næh. Jeg tror ikke jeg ville ha likt køer og folkemengder noe bedre for det.
  5. Noen ville kanskje si at det er sært å ville ha “mange” barn. Jeg har fem.
  6. Jeg kan ikke fordra å være nyforelsket i et nytt forhold. Jeg liker i grunnen dårlig den perioden før man blir kjent på ordentlig og ting har roet seg ned. Å bli “nyforelsket” i den man kjenner godt og lever med med jevne mellomrom er derimot veldig ok. Da er det kiling i magen istedet for vondt i magen.

Denne gangen kom jeg så sent i gang med meme’n at jeg bare nøyer meg med å oppfordre dere som evt. leser dette til å ta utfordringen og skrive om 6 sære egenskaper ved dere selv i bloggen deres. Sånn.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Er det sært i tenke meir enn ein snakkar? Hoi, i så fall har eg overvurdert alle rundt meg.

Ikke det, men å stadig glemme at ingen andre har vært med på tankerekken bak de stikkordene man slenger utav seg, kanskje?

Jeg har også tagget deg.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)