Familien host og hark

Syk familie*host*, *hark* og *snyyyyyt*
Omtrent slik høres dagene våre ut for tiden. For ikke å snakke om “Mammaaaaaa!” og “Paaaappaaaaaaa!”

Vi er fortsatt syke hele gjengen. Noen hoster til de brekker seg. Noen hoster til og med opp blodblandet slim. Feberen kommer og går og nettene blir lengre enn lengst. Men det letner litt nå. For noen av oss, i alle fall.

Bildet er ganske beskrivende for hvordan vi får dagene til å gå her imellom legebesøk og apotekturer når alle 7 er syke. Det er tegning, lett skolearbeid og andre rolige aktiviteter. Knoll og Tott har funnet en boks snøspray og sprayet stuevinduet ned, men ingen orker tanken på å skrape det av enda. Minstemann er NOK EN GANG i ferd med å snike seg ut på verandaen til snøen selv om han er syk og Theodor benytter enhver anledning til å gjøgle litt. Feberen stopper ikke den gutten, nei.

Om kvelden, når barna er i seng, koser vi voksne oss under dyna i sofaen med “House”, Docs halslinser og kleenex. Livet er i grunnen ikke så verst selv om man er syk.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)